Hyppää sisältöön

MILjazz 2023 Tampere

Tiistai 6.6.2023 klo 14.00 –  21.00

Puolustusvoimien kesäkiertue palaa juurilleen ja on jälleen MILjazz muutaman vuoden tauon jälkeen. Tampereelle MILjazz saapuu tistaina 6. kesäkuuta. Ilmavoimien big band, soullaulaja Sami Saari ja Varusmiessoittokunnan showband viihdyttävät maksuttomassa ja kaikille avoimessa konsertissa klo 18-21. Ennen konserttia on mahdollisuus tutustua Puolustusvoimien toimintaan kalustonäyttelyssä ja esittelypisteillä.

Kalustonäyttely järjestetään Hämeenpuistossa klo 14.00-18.00. Näyttelyssä on tilaisuus tutustua Puolustusvoimien nykykalustoon. Esillä ovat mm. taistelupanssarivaunu Leopard 2A6, panssarihaupitsi K9, miehistönkuljetuspanssariajoneuvo Pasi, partioajoneuvo RG 32M, maastomoottoripyörä ja maastoskootteri sekä Panssarimuseolta saapuva T-20 Komsomolets -panssaritraktori ja panssarintorjuntatykki 37 PstK 40.

Tapahtumassa on tarjolla tietoa Puolustusvoimien toiminnasta, asevelvollisille suunnatuista palveluista, Puolustusvoimien rekrytoinnista sekä vapaaehtoisen maanpuolustustyön mahdollisuuksista.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kivääritaitoryhmä ja Leijona-rumpuryhmä esiintyvät tapahtuma-aukiolla klo 14.30 ja klo 16.30.

Sotilaskodin kenttäleipomo paistaa paikalla kuuluisia munkkejaan ja palvelee myyntipisteissään koko tapahtuman ajan.

Puolustusvoimien kumppaneista ovat mukana myös Leijona Catering Oy, Patria Oyj ja Millog Oy. Kalustoesittely sijoittuu alueelle Hämeenkadusta kohti Satakunnankatua. 

Satakunnan lennoston toteuttaman Hornet-ylilennon myötä klo 18.00 tapahtuma jatkuu konsertilla Laikunlavalla. Konserttipaikka Google Mapsissa.

Konsertin aikataulu:
•    18.00 Ilta käyntiin, Ilmavoimien Big Band 
•    19.00 Ilmavoimien Big Band solistinaan Sami Saari
•    20.15 Varusmiessoittokunnan Show Band
•    n. 21.00 Tapahtuma päättyy

Tapahtumaan on vapaa pääsy – lämpimästi tervetuloa!

Kohderyhmät: media, kansalaiset


´