Hyppää sisältöön

 

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän paraati

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän valtakunnallinen paraati järjestetään 4. kesäkuuta 2023 Jyväskylässä. Ohjelmassa on paraatikatselmuksen ja ohimarssin lisäksi muun muassa tapahtumakenttä, Midnight Hawks -lentonäytös sekä illalla MILjazz kesäkiertueen konsertti. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Paraatiin osallistuu joukkoja Maa-, Meri- ja Ilmavoimista, Maanpuolustuskorkeakoulusta, Rajavartiolaitoksesta sekä veteraani- ja maanpuolustusjärjestöistä. Paraatiin osallistuu joukkoja yhteensä noin 1150 henkilöä, yli 40 ajoneuvoa ja noin 15 ilma-alusta. 

Paraatin ottaa vastaan Ilmavoimien komentaja kenraalimajuri Juha-Pekka Keränen ja paraatijoukkoja komentaa Ilmavoimien esikunnan esikuntapäällikkö prikaatikenraali Timo Herranen.

Lue paraatin tiedote.

Paraatipäivän ohjelma

Uutiset

Lippujuhlan päivän paraati järjestetään Jyväskylässä 4. kesäkuuta
Ilmasotakoulu

Lippujuhlan päivän paraati järjestetään Jyväskylässä 4. kesäkuuta

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän valtakunnallinen paraati järjestetään sunnuntaina 4. kesäkuuta 2023 Jyväskylässä. Ohjelmassa on paraatikatselmuksen ja ohimarssin lisäksi muun muassa Midnight Hawks -lentonäytös, MILjazz -konsertti sekä kalustonäyttely toimintakentällä. Tapahtumiin on vapaa pääsy.
12.5.2023 | 12.25