Hyppää sisältöön

Työ ja koulutus

Noin 13 000 tekijää, 1000 erilaista tehtävää, kaikilla yhteinen päämäärä. 

Puolustusvoimissa voit työskennellä ammattitaitoisen työyhteisön kanssa useissa erilaisissa sotilas- ja siviilitehtävissä ympäri Suomen. Siviilitehtävissä työskenteleviltä ei odoteta asepalvelustaustaa. 

Löydä oma tehtäväsi ja tee merkityksellistä työtä Suomen turvallisuuden puolesta.

Töihin monipuoliseen työympäristöön

Meillä työskennellään maalla, merellä ja ilmassa – pinnan alla ja päällä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä tekniikan aloilta terveydenhuoltoon ja sotilasmusiikkiin, modernissa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Toimimme arvojemme mukaisesti isänmaallisena, ammattitaitoisena, vastuullisena ja luotettavana työnantajana. 

Haussa olevat siviili-, aliupseeri- ja erikoisupseeritehtävät löydät avoimet tehtävät -osiosta. Tehtäviä haetaan valtiolle.fi -sivuilla, josta löydät myös tarkemmat tehtäväkohtaiset lisätiedot.

Harjoitteluihin tai opinnäytetöihin liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä suoraan sinua kiinnostavaan toimipisteeseen.

Sopimussotilaan tehtävistä tiedustele suoraan sinua kiinnostavasta joukko-osastosta. Hakemuksen löydät täältä.

Muista tehtävistämme lisätietoja löydät:
Upseeriksi
Rauhanturvaajaksi
Maanpuolustuskorkeakoulun opiskelijaksi

Katso myös:
Hakuohjeet
Tietoa sotilas- ja siviilitehtävistä

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Laita meille viestiä Facebookissa, LinkedIn:ssä tai sähköpostitse [email protected]
 

Rekrytoinnin artikkelit

Työn ja vapaa-ajan tasapaino Puolustusvoimissa

Työn ja vapaa-ajan tasapaino Puolustusvoimissa

Nykyaikaisessa työelämässä arvostetaan yhä enemmän joustavuutta. Oli kyseessä sitten uransa alkuvaiheilla oleva opiskelija tai pitkän uran tehnyt työntekijä, on työn ja vapaa-ajan sujuva yhdistäminen kaivattua. Työn ja vapaa-ajan välinen tasapainoilu ei kuitenkaan ole aina helppoa. Erityisesti perhe-elämän yhteensovittaminen työaikataulujen kanssa voi olla haasteellista. Onneksi työtehtävien salliessa joustavat työaikakäytännöt ovat mahdollisia Puolustusvoimissa.
21.7.2023 | 14.19
Sotilaspapin työ Karjalan lennostossa

Sotilaspapin työ Karjalan lennostossa

Sotilaspappi Juhana on vaihtamassa Puolustusvoimien toiseen yksikköön. Lue millaisia kokemuksia hänelle on kertynyt hengellisen alan tehtävistä Karjalan lennostossa.
11.5.2021 | 16.15
Palvelusuhdeasunnot ja vapaa-ajan virkistysalueet
Puolustusvoimat

Palvelusuhdeasunnot ja vapaa-ajan virkistysalueet

Mitä Puolustusvoimien eduissa mainituilla palvelussuhdeasunnoilla ja vapaa-ajan virkistysalueilla tarkoitetaan? Lue oheinen teksti, jossa kerromme, mitä nämä edut pitävät sisällään.
7.4.2021 | 13.47
Puolustusvoimissa on tehty työtä jolla on tarkoitus – jo vuodesta 1918
Puolustusvoimat

Puolustusvoimissa on tehty työtä jolla on tarkoitus – jo vuodesta 1918

Työn merkityksellisyys on noussut viime vuosina vahvasti keskusteluun osana työelämän murrosta. Merkityksellisyys onkin jotain aivan muuta kuin työstä saatava palkka tai muut aineelliset hyödyt.
12.2.2021 | 9.05
 
´