Hyppää sisältöön

Palvelusuhdeasunnot ja vapaa-ajan virkistysalueet

Puolustusvoimat
Julkaisuajankohta 7.4.2021 13.47

Mitä Puolustusvoimien eduissa mainituilla palvelussuhdeasunnoilla ja vapaa-ajan virkistysalueilla tarkoitetaan? Lue oheinen teksti, jossa kerromme, mitä nämä edut pitävät sisällään.

Kun tulet meille töihin, sinulla on mahdollisuus saada palvelussuhdeasunto työssäkäyntialueelta. Asuntoon voit saada Puolustusvoimien vuokratukea neljän vuoden ajan, mikäli sinulla ei ole omistusasuntoa kyseisellä työssäkäyntialueella. Vuokratuki on maksimissaan 35 % asunnon vuokrasta. Autamme sinua tarvittaessa sopivan asunnon löytämisessä.

Toiveesi asunnon ominaisuuksista, erityisesti koosta, otetaan huomioon. Voit siis valita, haluatko asua yksin kolmiossa vai kolmin yksiössä. Palvelussuhdeasuntopalvelut auttavat myös, mikäli olet vaihtamassa organisaation sisällä uuden tehtävän myötä uudelle paikkakunnalle.

Puolustushallinnon virkistysalueet ovat vapaa-ajan viettämiseen tarkoitettuja kohteita, joihin Puolustusvoimien työntekijöillä on käyttöoikeus. Kohteet sijaitsevat eri puolella Suomea: Kuusamossa, Merikarvialla ja Taipalsaarella. Rauhallisille lapsiystävällisille alueille voit suunnata vaikka koko perheen voimin. Majoitusmökit ja -huoneistot ovat perusvarusteltuja. Majoitushintaan n. 25-40 €/vrk/mökki/huoneisto sisältyy myös yhteistilojen, saunojen ja harrastusvälineiden käyttö.

Alueet sijaitsevat monipuolisten harrastusmahdollisuuksien äärellä. Kuusamossa voit patikoida Karhunkierroksen tai lasketella Rukalla. Merikarvialla voit retkeillä Piinukoskella ja Lankakosken luontopolulla, ihastella merellistä saaristomaisemaa ja kokeilla sup-lautailua. Taipalsaari on puolestaan valinta niille, jotka rakastavat sekä metsää että hiekkarantaa.

Lisätietoja palvelussuhdeasunnoista asunnot.pv(at)mil.fi ja virkistysalueista virkistysalueet(at)mil.fi

´