Hyppää sisältöön
Uudenmaan prikaati

Omaiset pääsevät tulevana lauantaina Dragsvikiin seuraamaan sotilasvalaa ja -vakuutusta

Uudenmaan prikaatin saapumiserän 2/22 alokkaat vannovat sotilasvalan tai -vakuutuksen lauantaina 13.8.2022. Kukin alokas on saanut kutsua tilaisuuteen paikalle korkeintaan kolme omaista.
11.8.2022 | 11.17
Puolustusvoimat

Puolustusvoimain komentaja Norjaan

Puolustusvoimain komentaja kenraali Timo Kivinen matkustaa Pohjoismaiden puolustusvoimien komentajien ja puolustusmateriaalijohtajien vuosittaisen kokoontumiseen Norjassa 11.-12.8.2022.
11.8.2022 | 10.05
Maasotakoulu Puolustusvoimat

Reserviupseerikoulun johtaja vaihtuu

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin 1. syyskuuta 2022 lukien. Reserviupseerikoulun johtaja, eversti Vesa Helminen siirtyy Pääesikunnan koulutusosaston apulaisosastopäälliköksi ja Reserviupseerikoulun uudeksi johtajaksi nousee eversti Mikael Salo.
9.8.2022 | 16.00
Puolustusvoimat

Puolustusvoimain komentaja Kanadaan

Puolustusvoimain komentaja kenraali Timo Kivinen osallistuu arktisella alueella toimivien maiden asevoimien komentajien kokoukseen Kanadassa 8. elokuuta.
7.8.2022 | 12.00

Ajankohtaista Puolustusvoimissa
 

Tapahtumat — Tietoa ajankohtaisista ja tulevista tapahtumista Puolustusvoimissa.

Ampuma- ja melutiedotteet — Tältä sivulta löydät Puolustusvoimien ampuma- ja melutiedotteet.

Tilaa Puolustusvoimien tiedotteet sähköpostiisi — Linkin takaa löytyvältä sivulta voit tilata Puolustusvoimien ajankohtaisia sisältöjä ja tiedotteita sähköpostiisi. 

Joukko-osastojen lehdet — Joukko-osastolehdet ovat pitkäaikainen perinne Puolustusvoimissa. Sivulla pääset lukemaan uusimpia näköislehtiä pdf-muodossa.

Puolustusvoimien blogi — Tällä sivulla Puolustusvoimien kenraalikunta ja asiantuntijat kirjoittavat ajankohtaisista puolustukseen ja Puolustusvoimiin liittyvistä asioista.

Kuulutukset ja yleistiedoksiannot — Kuulutukset ja yleistiedoksiannot julkaistaan tällä sivulla.

COVID-19 ja Puolustusvoimat — Tälle sivulle on koottu yleistietoa koronaviruksen vaikutuksesta Puolustusvoimiin ja varusmiespalvelukseen.