Hyppää sisältöön
Puolustusvoimien kesäkiertue käynnistyy kesäkuussa
Puolustusvoimat

Puolustusvoimien kesäkiertue käynnistyy kesäkuussa

Puolustusvoimien kesäkiertue näkyy ja kuuluu kesäkuun aikana 12 paikkakunnalla ympäri Suomen. Kesäkiertueen ohjelmaan kuuluu energisen sotilasmusiikin ohella Puolustusvoimien toiminnan ja kaluston esittelyä.
12.5.2022 | 15.09
Pääesikunta

Neljä yhdysvaltalaislentokonetta tankkaa Suomen ilmatilassa

Neljä Yhdysvaltain A-10-lentokonetta ja KC-135 Stratotanker -ilmatankkauskone lentävät Suomen ilmatilassa perjantaina 13. toukokuuta 2022.
12.5.2022 | 9.30
Nikotiinittomuuden edistäminen Puolustusvoimissa
Puolustusvoimat

Nikotiinittomuuden edistäminen Puolustusvoimissa

Nikotiinittomuuden edistäminen Puolustusvoimissa kattaa kaikki tupakkalaissa määritellyt tupakkatuotteet (esim. savukkeet, sikarit, piipun käyttö, nuuska ja muut tupakkatuotteet) ja muut nikotiinituotteet (esim. nikotiinipussit ja sähkösavuke).
11.5.2022 | 11.05
Puolustusvoimat

Puolustusvoimat suorittaa turvallisuustutkinnan Rovajärven ampuma- ja harjoitusalueella tapahtuneesta onnettomuudesta

Puolustusvoimat suorittaa turvallisuustutkinnan (onnettomuustutkinta) Rovajärven ampuma- ja harjoitusalueella 27.4.2022 tapahtuneesta räjähdeonnettomuudesta, jossa menehtyi Puolustusvoimien henkilökuntaan kuuluva sotilas.
10.5.2022 | 12.36

Ajankohtaista Puolustusvoimissa
 

Tapahtumat — Tietoa ajankohtaisista ja tulevista tapahtumista Puolustusvoimissa.

Ampuma- ja melutiedotteet — Tältä sivulta löydät Puolustusvoimien ampuma- ja melutiedotteet.

Tilaa Puolustusvoimien tiedotteet sähköpostiisi — Linkin takaa löytyvältä sivulta voit tilata Puolustusvoimien ajankohtaisia sisältöjä ja tiedotteita sähköpostiisi. 

Joukko-osastojen lehdet — Joukko-osastolehdet ovat pitkäaikainen perinne Puolustusvoimissa. Sivulla pääset lukemaan uusimpia näköislehtiä pdf-muodossa.

Puolustusvoimien blogi — Tällä sivulla Puolustusvoimien kenraalikunta ja asiantuntijat kirjoittavat ajankohtaisista puolustukseen ja Puolustusvoimiin liittyvistä asioista.

Kuulutukset ja yleistiedoksiannot — Kuulutukset ja yleistiedoksiannot julkaistaan tällä sivulla.

COVID-19 ja Puolustusvoimat — Tälle sivulle on koottu yleistietoa koronaviruksen vaikutuksesta Puolustusvoimiin ja varusmiespalvelukseen.