Hyppää sisältöön

Puolustusvoimat sosiaalisessa mediassa

Viestimme somessa aktiivisesti ja usealla kanavalla.

Facebook

Uutisoimme ajankohtaisista tapahtumista sekä kerromme varusmieskoulutuksesta ja reserviläisyydestä. Puolustushaarat täydentävät sosiaalisen median toimintaamme. Facebook on keskustelukanavana palveluksessanne virka-aikana.

Pelisääntöjä keskusteluun

  • Esiinny omalla nimelläsi ja keskustele asiallisesti ja asiasta.
  • Kunnioita muita osallistujia. Eri mieltä saa olla, perustele tosiseikoin ja vältä henkilöön menevää arvostelua.
  • Älä loukkaa toisen kunniaa, mainetta, yksityisyyttä tai tunteita keskusteluissa.
  • Alatyyli, laiton sisältö tai linkin kohde sekä kaupalliset ilmoitukset ja markkinointi ovat kiellettyjä. Asiattomat viestit voidaan poistaa ja pääsy sivulle voidaan estää tarvittaessa.

 Twitter/X

Uusimmat tiedotteemme jaetaan myös Twitterissä/X:ssä. Jos haluat keskustella Puolustusvoimista, viritä viestisi aihetunnisteella #puolustusvoimat.

YouTube

Kanavan kautta pääset toiminnan keskelle maalla, merellä ja ilmassa. Haluamme näyttää ihmiset työnsä ja palveluksensa ääressä – käy katsomassa osoitteessa Puolustusvoimat – Försvarsmakten – Finnish Defence Forces, mitä meillä tehdään ja miksi.

Instagram

Julkaisemme tilillämme kuvia ajankohtaisista tapahtumista ja harjoituksista.

 LinkedIn

Julkaisemme työpaikkatietoja LinkedIn-kanavallamme Puolustusvoimat - Försvarsmakten - Finnish Defence Forces, mutta hakeminen tapahtuu valtiolle.fi -palvelun kautta.

Tutustu väkeemme myös lukemalla Työ ja koulutus -sivujemme uratarinoita sekä seuraamalla Facebookin rekrysivuamme.

Uudet pilotoitavat kanavat

Puolustusvoimat kehittää jatkuvasti viestintäänsä pystyäkseen parantamaan kansalaisten saamaa tietoa Puolustusvoimien toiminnasta ja maanpuolustusasioista. Keväällä 2022 otettiin pilottikäyttöön Jodel, jossa vastaamme käyttäjiä askarruttaviin kysymyksiin ennalta ilmoitettuina päivinä. Toimimme kanavilla #intti ja #inttinaiset

Toimimme Jodelissa verifioituina käyttäjinä. Käyttämiämme tunnuksia ovat:
@pvsometiimi
@pvsomekadetit
@pvsomevarusmiehet
@pvintti.fi
 

Some-ohjeita asevelvollisille

Ohjeiden tarkoitus on tukea tietoturvallisuutta sekä suojata varusmiehen ja palvelustoverien yksityisyyttä. Lisäksi ohjeet sisältävät vinkkejä siitä, millaiset asiat voivat luoda tietoturvariskejä.

 
´