Hyppää sisältöön
 

Tykistökoulun perinnepäivää vietetään vuosittain 7. helmikuuta.

Järjestäjä: Maasotakoulu

 

Kaikkien Rannikkoprikaatin alokkaiden sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus järjestetään torstaina 9.2.2023 Upinniemen varuskunnassa.

 

Tammikuussa Porin prikaatissa varusmiespalveluksen ja naisten vapaaehtoisen asepalveluksen aloittaneet alokkaat vannovat sotilasvalan tai antavat sotilasvakuutuksen perjantaina 10.2.2023. Tilaisuudet toteutetaan varuskunta-alueilla.

Järjestäjä: Porin prikaati

 

Reserviupseerikurssi 261 päätöstilaisuudet järjestetään torstaina 9.2. ja perjantaina 10.2. Haminassa.

Järjestäjä: Maasotakoulu

 

Tammikuun alokkaiden sotilasvala ja -vakuutustilaisuudet pidetään kolmena päivänä, joista ensimmäinen Ylivieskassa.

Järjestäjä: Kainuun prikaati, Lapin sotilassoittokunta

 

Karjalan prikaatin varusmiespalveluksen ja naisten vapaaehtoisen asepalveluksen tammikuussa aloittaneet alokkaat vannovat sotilasvalan tai antavat sotilasvakuutuksen perjantaina 10.2.2023.

Järjestäjä: Karjalan prikaati

Satakunnan lennoston saapumiserän 1/23 sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus Pirkkalan tukikohdassa perjantaina 10.2.2023.

Järjestäjä: Satakunnan lennosto

Uudenmaan prikaatin tammikuun saapumiserän alokkaat vannovat sotilasvalan tai antavat sotilaan vakuutuksen perjantaina 10.2.2023.

Järjestäjä: Uudenmaan prikaati

 

Maavoimien reserviupseerikurssi 261 päättyy sunnuntaina 12.2.2023. Reserviupseerikurssin toiminnallisuudet päätetään 10.2.2023. Päätöstilaisuudet reserviupseerikurssiin liittyen toteutetaan kurssin viimeisellä viikolla 9.-10.2.2023 välisenä aikana.

Järjestäjä: Maasotakoulu

Karjalan lennoston saapumiserän 1/23 sotilasvala- ja -vakuutustilaisuus järjestetään Nilsiässä lauantaina 11.2.2023.

Järjestäjä: Karjalan lennosto

 

Tammikuun alokkaiden sotilasvala ja -vakuutustilaisuudet pidetään kolmena päivänä, joista toinen jääkäreiden osalta varuskunnassa.

Järjestäjä: Kainuun prikaati, Lapin sotilassoittokunta

 

Tammikuun alokkaiden sotilasvala ja -vakuutustilaisuudet pidetään kolmena päivänä, joista kolmas tykkimiesten ja autosotamiesten osalta varuskunnassa.

Järjestäjä: Kainuun prikaati, Lapin sotilassoittokunta