Hyppää sisältöön

Työ ja koulutus

Noin 13 000 tekijää, 1000 erilaista tehtävää, kaikilla yhteinen päämäärä. 

Puolustusvoimissa voit työskennellä ammattitaitoisen työyhteisön kanssa useissa erilaisissa sotilas- ja siviilitehtävissä ympäri Suomen. Siviilitehtävissä työskenteleviltä ei odoteta asepalvelustaustaa. 

Löydä oma tehtäväsi ja tee merkityksellistä työtä Suomen turvallisuuden puolesta.

Töihin monipuoliseen työympäristöön

Meillä työskennellään maalla, merellä ja ilmassa – pinnan alla ja päällä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä tekniikan aloilta terveydenhuoltoon ja sotilasmusiikkiin, modernissa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Toimimme arvojemme mukaisesti isänmaallisena, ammattitaitoisena, vastuullisena ja luotettavana työnantajana. 

Haussa olevat siviili-, aliupseeri- ja erikoisupseeritehtävät löydät avoimet tehtävät -osiosta. Tehtäviä haetaan valtiolle.fi -sivuilla, josta löydät myös tarkemmat tehtäväkohtaiset lisätiedot.

Harjoitteluihin tai opinnäytetöihin liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä suoraan sinua kiinnostavaan toimipisteeseen.

Sopimussotilaan tehtävistä tiedustele suoraan sinua kiinnostavasta joukko-osastosta. Hakemuksen löydät täältä.

Muista tehtävistämme lisätietoja löydät:
Upseeriksi
Rauhanturvaajaksi
Maanpuolustuskorkeakoulun opiskelijaksi

Katso myös:
Hakuohjeet
Tietoa sotilas- ja siviilitehtävistä

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Laita meille viestiä Facebookissa, LinkedIn:ssä tai sähköpostitse [email protected]
 

Rekrytoinnin artikkelit

”Tää tehtävä on haussa vaan muodon vuoksi”
Puolustusvoimat

”Tää tehtävä on haussa vaan muodon vuoksi”

Me Puolustusvoimien rekrytoinnissa törmäämme aika-ajoin otsikon mukaiseen vastaanottoon, kun ilmoitamme avoimista tehtävistä sosiaalisessa mediassa. Ovatko osa tehtävistä haussa vain muodon vuoksi ja onko tehtäviin valitut henkilöt tiedossa jo etukäteen? Päätimme oikaista väärinkäsityksiä ja avata taustoja, miten tehtävät päätyvät julkiseen hakuun.
2.2.2021 | 9.04
Huomio! Seuraa palkkasulkeiset
Puolustusvoimat

Huomio! Seuraa palkkasulkeiset

PVrekrytointia lähestytään usein palkkausaiheisilla kysymyksillä - Mitä Puolustusvoimissa maksetaan missäkin tehtävässä? Otimme aiheen käsittelyyn ja vastaamme lukijoita eniten askarruttaviin kysymyksiin. Euromääräiset esimerkit löytyvät postauksen lopusta.
2.2.2021 | 9.03
Anonyymit rekrytoinnit
Puolustusvoimat

Anonyymit rekrytoinnit

Anonyymit rekrytoinnit ovat puhuttaneet rekrytointimaailmaa jo jonkin aikaa. Niiden tarkoitus on lisätä yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoisuutta rekrytoinneissa. Puolustusvoimien rekrytoinnit eivät ole anonyymejä, mutta ne noudattavat monilta osin anonyymin rekrytoinnin perusperiaatteita. Velvoitteet tulevat laista ja asetuksista.
2.2.2021 | 9.04
Ammattina sotilas - tietoa erikoisupseerin tehtävästä
Puolustusvoimat

Ammattina sotilas - tietoa erikoisupseerin tehtävästä

Millaista on erikoisupseerin työ Puolustusvoimissa. Lue lisää erikoisupseerin urasta, palkkauksesta ja tehtävän vaatimuksista.
2.2.2021 | 9.05
 
´