Puolustusvoimien Urheilukoulun 38. perinnepäivä

Kaartin jääkärirykmentti 24.8.2017 17.45
Tiedote

Puolustusvoimien Urheilukoulun 38. perinnepäivää vietettiin torstaina 24.8.2017 Santahaminan sotilaskodissa. Perinnepäivän juhlatilaisuudessa palkittiin henkilökuntaa sekä naulattiin laattoja mestarien ja valmentajien tauluihin.

Perinnepäivän juhlatilaisuudessa luovutettiin Urheilukoulun pienoisliput Urheilukoulussa pitkään palvelleille ja erityisesti ansioituneille kapteeni Ohto Oksaselle ja kapteeni Henry Lipposelle. Jalkaväen tarkastajan myöntämät jalkaväen ansioristit luovutettiin yliluutnantti John Seppäselle ja kapteeni Ohto Oksaselle tunnustuksina ansioista jalkaväen hyväksi.

Urheilukoulun kilta palkitsi henkilöitä, joiden toiminta on ollut esimerkillistä sotilaskoulutuksen ja urheiluvalmennuksen sekä niiden yhteensovittamisen näkökulmasta. Stipendin saivat luutnantti Jussi Yli-Renko ja kersantti Santeri Silvennoinen.

Perinnepäivän juhlatilaisuudessa naulattiin myös laattoja mestarien ja valmentajien tauluihin seuraavasti:

Mestarien taulu:
Marika Teini, suunnistus
Jarno Ihme, salibandy
Tommi Aro, salibandy
Krister Savonen, salibandy

Valmentajien taulu:
Henry Lipponen, judo
Keijo Matilainen, salibandy
Eero Virtanen, golf

 


Urheilukoulun pienoisliput Urheilukoulussa pitkään palvelleille ja erityisesti ansioituneille kapteeni Ohto Oksaselle ja kapteeni Henry Lipposelle.

 


Urheilukoulun kilta palkitsi stipendein luutnantti Jussi Yli-Renkon ja kersantti Santeri Silvennoisen.

 


Kuvateksti: Santahaminan sotilaskodin seinillä oleviin tauluihin naulattiin uusia mestarien ja valmentajien nimilaattoja.