Hyppää sisältöön

MILjazz 2024 Jyväskylä

Lauantai 15.6.2024

Ilmavoimien Big Band ja Sami Pitkämö, Rakuunasoittokunta ja Ilta, Varusmiessoittokunnan Show Band

Puolustusvoimien energinen MILjazz-kiertue saapuu tänä vuonna kesäkuun 15. päivä Jyväskylän Lounaispuistoon ja tuo jälleen kesän tullessaan! Hyvän mielen ulkoilmatapahtuma tarjoaa kuulijoilleen musiikkia laidasta laitaan, aina bluesista poppiin ja rockista souliin.

Konsertin aikataulu:

  • 18:00 Rakuunasoittokunta – Ilta Saimaalla
  • 19:10 Ilmavoimien Big Band – Tribute to Ray Charles solistina Sami Pitkämö
  • 20:20 Varusmiessoittokunnan Show Band
  • 21:30 mennessä tapahtuma päättyy
  • Ennen musiikista nauttimista on mahdollisuus tutustua Puolustusvoimien toimintaan Ilmavoimien ja Sotilasmusiikkialan esittelypisteillä.

Esittelypisteet ovat avoinna kello 18:00-21:30. Sotilaskoti palvelee koko tapahtuman ajan.

Lisätietoa esiintyjistä:

Ensimmäisenä lavalle nousee Rakuunasoittokunta, joka viihdyttää tänä vuonna täysivahvuisena viihdeorkesterina. Pirskahtelevan energinen, lahjakas laulaja-lauluntekijä Ilta tuo solistina lämpimän tuulahduksen suvisäähän. Luvassa on artistin omaa musiikkia sekä kesäisiä covervetoja.

Ilmavoimien Big Band ja Sami Pitkämö esittävät MILjazz 2024 -kiertueella kattavan otoksen Ray Charlesin musiikkia. Ray Charles (Ray Charles Robinson, 1930 – 2004) kuului soul-musiikin merkittävimpiin esikuviin ja tyylilajin alkuvuosien kehittäjiin. Soul-musiikki kehittyi 1950 – 1960 -lukujen taitteessa gospel-musiikin ja rhythm ’n bluesin yhdistelmänä. Näiden tyylien vaikutteita on kuultavissa monissa Rayn tunnetuissa hiteissä, kuten ”Hit the Road, Jack” ja ”I’ve Got a Woman”. Sami Pitkämö tunnetaan monipuolisena rytmimusiikin tulkitsijana. Hän toimii myös tuottajana, sovittajana ja orkesterinjohtajana mm. MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa- menestyssarjassa. Ray Charles on soinut Samin levysoittimessa jo lapsesta asti.

Illan huipentaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Show Band, jonka energinen esiintyminen hurmaa yleisön vuodesta toiseen.

 

Koko tapahtumaan on vapaa pääsy – lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtumapaikka: Lounaispuisto

Saapuminen: Ohjeet päivittyvät myöhemmin.

Kohderyhmät: kansalaiset


´