Osiot
Valikko
Puolustusvoimat

Upseereita uusiin tehtäviin

Pääesikunta 11.9.2019 14.32
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin 1. lokakuuta 2019 lukien.

Everstiluutnantti Mikko Mäntynen on määrätty ilmatorjunnan tarkastajaksi suunnitteluosastolle Maavoimien esikuntaan. Hän palvelee tällä hetkellä suunnittelusektorin johtajana Pääesikunnan henkilöstöosastolla.

Everstiluutnantti Ari-Pekka Väänänen on määrätty Porin prikaatin esikuntapäälliköksi. Hän palvelee tällä hetkellä sektorijohtajana suunnitteluosastolla Maavoimien esikunnassa.

Everstiluutnantti Janne Hakaniemi on määrätty Panssariprikaatin esikuntapäälliköksi. Hän palvelee tällä hetkellä sektorijohtajana suunnitteluosastolla Pääesikunnassa.

Everstiluutnantti Jussi Ylimartimo on määrätty Lapin lennoston esikuntapäälliköksi. Hän palvelee tällä hetkellä osastoesiupseerina Puolustusministeriöllä.

Everstiluutnantti Kimmo Sirniö on määrätty Kymen jääkäripataljoonan komentajaksi Karjalan prikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä opetusryhmän johtajana Maanpuolustuskorkeakoulun sotataidon laitoksella.

Komentaja Yrjö-Juhana Lehtonen on määrätty Keski-Suomen aluetoimiston päälliköksi Panssariprikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä erityistehtävässä Keski-Suomen aluetoimistolla Panssariprikaatissa.