Hyppää sisältöön

Puolustusvoimien tiedustelulaitoksen johtaja vaihtuu

Pääesikunta
Julkaisuajankohta 21.3.2018 12.00
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin 1. huhtikuuta 2018 lukien. Kommodori Juhani Karjomaa on määrätty Puolustusvoimien tiedustelulaitoksen johtajaksi.

Kommodori Karjomaa palvelee tällä hetkellä vanhempana osastoesiupseerina Puolustusvoimien tiedustelulaitoksen esikunnassa. Hän on aiemmin palvellut muun muassa apulaissotilasedustajana Suomen edustustossa Brysselissä, vanhempana osastoesiupseerina puolustusministeriössä sekä Suomenlinnan rannikkorykmentin komentajana Suomenlahden meripuolustusalueella. Hän on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 1998 ja hänet ylennettiin kommodoriksi vuonna 2014.

Everstiluutnantti Arto Vaarala on määrätty Lapin aluetoimiston päälliköksi Jääkäriprikaatissa. Hän palvelee tällä hetkellä osastopäällikkönä Jääkäriprikaatin esikunnassa.

Everstiluutnantti Ville Valkeinen on määrätty Lapin jääkäripataljoonan komentajaksi Jääkäriprikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä osastoesiupseerina Pääesikunnan operatiivisella osastolla.

Komentaja Jarkko Källi on määrätty Porkkalan rannikkopataljoonan komentajaksi Rannikkoprikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä suunnittelusektorin johtajana huolto-osastolla Merivoimien esikunnassa.

´