Hyppää sisältöön

MILjazz 2024 – Puolustusvoimien kesäkiertueen ohjelma julkaistu

Puolustusvoimat
Julkaisuajankohta 24.5.2024 10.23
Tiedote

MILjazz 2024 tarjoaa monipuolista ohjelmaa ympäri Suomea

Puolustusvoimien MILjazz -kiertue käynnistyy ensi viikolla ja tuo kesän tullessaan! Yhteensä kahdeksalla paikkakunnalla järjestettävä hyvän mielen ulkoilmatapahtuma käynnistyy 31. toukokuuta Turusta tarjoten jokaiselle jotakin, aina bluesista poppiin ja rockista souliin. 
Konserttiosuus alkaa kello 18 ja jatkuu kello 21.30 asti.

Ensimmäisenä viihdytysvuorossa Turussa ja Hangossa on Laivaston soittokunta solistinaan Irina. Tampereella, Helsingissä ja Lahdessa illan käynnistävät Jukka Eskola & Teppo Mäkynen ja Kaartin Rytmikone. Lappeenrannassa ja Jyväskylässä ensimmäisenä kuullaan Rakuunasoittokuntaa solistinaan Ilta ja Rovaniemellä Lapin sotilassoittokuntaa Big Band -kokoonpanossa. Ensimmäisen esiintyjän jälkeen ohjelma jatkuu kaikilla paikkakunnilla samana. 

Toisena lavalle nousee Ilmavoimien Big Band, joka viihdyttää MILjazz-yleisöä solistinaan  monipuolinen Sami Pitkämö. Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Showband viimeistelee illan yllätyksellisellä ohjelmistollaan ja energisellä otteellaan täynnä tunnetta. Tilaisuuden juontaa Markus Virtala. 


Musiikin lisäksi tapahtumissa on mahdollisuus tutustua varusmiespalvelukseen ja naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen. Joukko-osastojen järjestämissä kalustonäyttelyissä esillä on Puolustusvoimien nykyaikainen kalusto. Kävijöitä palvelee Sotilaskoti ja kävijäkyselyllä voit vaikuttaa tulevien kiertueiden ohjelmistoon. 


MILjazz 2024 -kiertue jatkuu Turusta Hankoon 4. kesäkuuta, jossa tapahtuma on osa monipuolista Puolustusvoimain lippujuhlan päivän ohjelmaa. Paikkakuntakohtaiset tiedot löytyvät osoitteesta https://konserttikalenteri.puolustusvoimat.fi .


Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!
 
Kiertueajat ja -paikkakunnat

•    pe 31.5. Turku
•    ti 4.6. Hanko (Lippujuhlan päivän paraati)
•    to 6.6. Tampere 
•    la 8.6. Suomenlinna (Kaartin soittokunta -festivaali)
•    ti 11.6. Lahti 
•    to 13.6. Lappeenranta 
•    la 15.6. Jyväskylä
•    ti 18.6. Rovaniemi

 

 

´