Hyppää sisältöön

Kommodori Muurinen Merivoimien operaatiopäälliköksi

Puolustusvoimat
Julkaisuajankohta 19.10.2020 10.00
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin. Merivoimien suunnittelupäällikkö, kommodori Janne Muurinen on määrätty Merivoimien operaatiopäälliköksi Merivoimien esikunnassa 1. marraskuuta 2020 lukien.

Kommodori Muurinen on palvellut Merivoimien suunnittelupäällikkönä Merivoimien esikunnassa vuoden 2019 alusta. Aiemmin hän on palvellut muun muassa Pääesikunnan kanslian päällikkönä, Rannikkolaivaston esikuntapäällikkönä, Merivoimien komentajan edustajana Pääesikunnassa, sektorijohtajana Merivoimien esikunnassa, laivueen komentajana Suomenlahden meripuolustusalueella sekä Tasavallan presidentin adjutanttina. Hän suoritti yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2000 ja hänet ylennettiin kommodoriksi vuonna 2017.

Everstiluutnantti Jukka Mälkki on määrätty Puolustusvoimien tutkimuslaitoksen doktriiniosaston strategisen analyysin tutkimusalan erikoistutkijan tehtävään (tutkimusryhmän johtaja, teknologiaennakointi ja kriisinsietokyky) 1. marraskuuta 2020 lukien. Hän siirtyy uuteen tehtävään Tutkimus- ja kehittämisosaston päällikön tehtävästä Maavoimien tutkimuskeskukselta Maasotakoulussa.

Everstiluutnantti Marko Hirsimäki on määrätty Maavoimien komentajan edustajaksi strategisen suunnittelun sektorille Pääesikunnan suunnitteluosastolle 1. joulukuuta 2020 lukien. Hän palvelee tällä hetkellä suunnitteluosastolla sektorin johtajana Maavoimien esikunnassa.
 

´