Hyppää sisältöön

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän paraati

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän valtakunnallinen paraati järjestetään 4. kesäkuuta 2023 Jyväskylässä. Ohjelmassa on paraatikatselmuksen ja ohimarssin lisäksi muun muassa tapahtumakenttä, Midnight Hawks -lentonäytös sekä illalla MILjazz kesäkiertueen konsertti. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Paraatiin osallistuu joukkoja Maa-, Meri- ja Ilmavoimista, Maanpuolustuskorkeakoulusta, Rajavartiolaitoksesta sekä veteraani- ja maanpuolustusjärjestöistä. Paraatiin osallistuu joukkoja yhteensä yli 1 500 henkilöä, yli 40 ajoneuvoa ja noin 15 ilma-alusta 

Paraatin ottaa vastaan Ilmavoimien komentaja kenraalimajuri Juha-Pekka Keränen ja paraatijoukkoja komentaa Ilmavoimien esikunnan esikuntapäällikkö prikaatikenraali Timo Herranen.

Paraatipäivän ohjelma

Uutiset

Puolustusvoimat

Kenttähartaus Puolustusvoimain lippujuhlan päivän paraatissa 4.6.2022

Kenttäpiispa Pekka Särkiön paraatihartaus 4.6.2022.
4.6.2022 | 12.19
Lippujuhlan päivän paraati vaikuttaa Helsingin keskustan liikenteeseen 3.–4.6.
Kaartin jääkärirykmentti Maavoimat

Lippujuhlan päivän paraati vaikuttaa Helsingin keskustan liikenteeseen 3.–4.6.

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän valtakunnallinen paraati 4. kesäkuuta 2022 aiheuttaa muutoksia liikenteeseen, pysäköintiin ja julkiseen liikenteeseen Helsingissä. Ruuhkien välttämiseksi yleisön toivotaan liikkuvan paraatitapahtumien aikana keskustassa jalan tai julkisilla kulkuvälineillä.
25.5.2022 | 10.50
Puolustusvoimain lippujuhlan päivän paraati järjestetään Helsingissä
Kaartin jääkärirykmentti Maavoimat

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän paraati järjestetään Helsingissä

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän valtakunnallinen paraati järjestetään 4. kesäkuuta 2022 Helsingissä. Ohjelmassa on paraatikatselmuksen ja ohimarssin lisäksi muun muassa kalustonäyttely ja Puolustusvoimien kesäkiertueen konsertti. Tapahtumiin on vapaa pääsy.
11.5.2022 | 10.19