Hyppää sisältöön
Osiot
Valikko
Puolustusvoimat

Eversti Takamaa Jääkäriprikaatin komentajaksi

Pääesikunta 15.8.2019 11.22
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin 1. syyskuuta 2019 lukien.

Eversti Sami-Antti Takamaa on määrätty Jääkäriprikaatin komentajaksi. Hän palvelee tällä hetkellä ilmatorjunnan tarkastajana suunnitteluosastolla Maavoimien esikunnassa. Aiemmin hän on palvellut muun muassa Karjalan prikaatin esikuntapäällikkönä, osastopäällikkönä Maasotakoulussa sekä patteriston komentajana Karjalan prikaatissa. Hän on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2000 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2016.

Jääkäriprikaatin nykyinen komentaja, eversti Jyrki Kaisanlahti on määrätty osastopäälliköksi suunnitteluosastolle Maavoimien esikuntaan. Aiemmin hän on palvellut muun muassa Kaartin jääkärirykmentin apulaiskomentajana, kriisinhallintatehtävässä (Sector West/UNIFIL) apulaiskomentajana Libanonissa sekä sektorijohtajana Maavoimien esikunnassa. Hän on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2000 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2017.

Eversti Antti Tunkkari on määrätty Digitalisaatiojohtajaksi suunnitteluosastolle Pääesikunnassa. Hän palvelee tällä hetkellä hankejohtajana Pääesikunnan johtamisjärjestelmäosastolla. Aiemmin hän on palvellut muun muassa apulaisosastopäällikkönä Maavoimien esikunnassa sekä pataljoonan komentajana Kainuun prikaatissa. Hän on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2002 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2018.

Komentaja Juhani Lehtimäki on määrätty 4. Miinatorjuntalaivueen komentajaksi Rannikkolaivastoon. Hän palvelee tällä hetkellä Strategisen suunnittelusektorin johtajana suunnitteluosastolla Merivoimien esikunnassa.

Everstiluutnantti Rainer Mäkelä on määrätty operaatiotaidon opettajaksi Sotataidon laitokselle Maanpuolustuskorkeakouluun. Hän palvelee tällä hetkellä koulutusosaston päällikkönä Kaartin jääkärirykmentin esikunnassa.

Everstiluutnantti Timo Pekka Hartikainen on määrätty Kaakkois-Suomen aluetoimiston päälliköksi. Hän palvelee tällä hetkellä erityistehtävässä Kaakkois-Suomen aluetoimistolla.

Everstiluutnantti Mikko Sarantola on määrätty ilmasotaopin opetusryhmän johtajaksi sotataidon laitoksella Maanpuolustuskorkeakoululla. Hän palvelee tällä hetkellä opettajana sotataidon laitoksella Maanpuolustuskorkeakoululla.

Everstiluutnantti Markus Leivo on määrätty ilmavoimien komentajan edustajaksi 1.8.2019 lukien suunnitteluosaston suunnittelun sektorille Pääesikuntaan.

Eversti Sami-Antti Takamaa

Eversti Sami-Antti Takamaa

Eversti Jyrki Kaisanlahti

Eversti Jyrki Kaisanlahti

Eversti Antti Tunkkari

Eversti Antti Tunkkari