Hyppää sisältöön
Suomi ja Ruotsi solmivat käsiaseiden hankintaa koskevan puitesopimuksen
Puolustusvoimien logistiikkalaitos

Suomi ja Ruotsi solmivat käsiaseiden hankintaa koskevan puitesopimuksen

Suomi ja Ruotsi ovat solmineet yhteisen käsiaseperheen hankintaa koskevan puitesopimuksen, jonka osapuolia ovat Ruotsin puolustusmateriaalivirasto FMV, Puolustusvoimien logistiikkalaitos ja SAKO Oy.
27.3.2023 | 12.54
Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus

Valtakunnallinen rajapintaharjoitus testaa suorituskyvyn toimivuutta

Rajapintaharjoitus auttaa kehittämään ja testaamaan johtamisjärjestelmien ja palveluiden toimivuutta monipuolisesti. Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskuksen johtamaan maaliskuussa toimeenpantavaan harjoitukseen osallistuu lukuisia kansallisia ja kansainvälisiäkin kumppanuuksia.
24.3.2023 | 10.22
Puolustusvoimat

Kansainvälistä yhteistoimintaa Suomen ilmatilassa

Puolustusvoimat toteuttaa keskeisten kansainvälisten kumppanimaiden kanssa valvontalentoja Suomen ilmatilassa. Ensimmäinen lento toteutetaan yhteistoiminnassa yhdysvaltalaisten kanssa torstaina 23.3.2023.
23.3.2023 | 11.12

Suomelta iskukykyinen joukkue hiihtolajien sotilas MM-kilpailuihin

Hiihtolajien Sotilas MM-kilpailut pidetään 27.3-1.4.2023 Bodenissa, Ruotsissa. Kilpailuihin on tulossa yli 400 osallistujaa, jotka edustavat 23 eri maata. Osallistujien joukossa on useita tämän vuoden maastohiihdon ja ampumahiihdon maailmanmestareita ja mitalisteja. Edellisen kerran vastaavat kilpailut järjestettiin vuonna 2019 Itävallassa.
22.3.2023 | 12.00

Ajankohtaista Puolustusvoimissa
 

Tapahtumat — Tietoa ajankohtaisista ja tulevista tapahtumista Puolustusvoimissa.

Ampuma- ja melutiedotteet — Tältä sivulta löydät Puolustusvoimien ampuma- ja melutiedotteet.

Tilaa Puolustusvoimien tiedotteet sähköpostiisi — Linkin takaa löytyvältä sivulta voit tilata Puolustusvoimien ajankohtaisia sisältöjä ja tiedotteita sähköpostiisi. 

Joukko-osastojen lehdet — Joukko-osastolehdet ovat pitkäaikainen perinne Puolustusvoimissa. Sivulla pääset lukemaan uusimpia näköislehtiä pdf-muodossa.

Puolustusvoimien blogi — Tällä sivulla Puolustusvoimien kenraalikunta ja asiantuntijat kirjoittavat ajankohtaisista puolustukseen ja Puolustusvoimiin liittyvistä asioista.

Kuulutukset ja yleistiedoksiannot — Kuulutukset ja yleistiedoksiannot julkaistaan tällä sivulla.

COVID-19 ja Puolustusvoimat — Tälle sivulle on koottu yleistietoa koronaviruksen vaikutuksesta Puolustusvoimiin ja varusmiespalvelukseen.