Hyppää sisältöön

Ylennykset puolustusvoimain lippujuhlan päivänä 2024

Julkaisuajankohta 4.6.2024 8.37
Tiedote

Tasavallan presidentti on puolustusvoimain lippujuhlan päivänä 4. kesäkuuta 2024 ylentänyt kenraalimajuri Kari Juhani Nisulan kenraaliluutnantiksi ja eversti Jami Olavi Virran prikaatikenraaliksi.

Eversteiksi ylennettiin everstiluutnantit Antti Lautala, Kimmo Nordberg ja Tomi Pekurinen Pääesikunnasta sekä Ari Määttä Karjalan prikaatista. Insinöörieverstiksi on ylennetty insinöörieverstiluutnantti Tero Solante Pääesikunnasta. Kommodoriksi on ylennetty komentajat Janne Ilvonen Pääesikunnasta ja Mika Salin Merivoimien esikunnasta.
Lisäksi tasavallan presidentti on ylentänyt yhteensä 1179 reservin upseeria ja erikoisupseeria. Everstiksi kaksi, majuriksi 47, komentajakapteeniksi kuusi, insinöörimajuriksi yksi, insinöörikomentajakapteeniksi yksi, kapteeniksi 145, kapteeniluutnantiksi 12, insinöörikapteeniksi yksi, lääkintäkapteeniksi kolme, yliluutnantiksi 300, merivoimien yliluutnantiksi 33, insinööriyliluutnantiksi yksi, lääkintäyliluutnantiksi kahdeksan, merivoimien lääkintäyliluutnantiksi kaksi, luutnantiksi 543, merivoimien luutnantiksi 42, lääkintäluutnantiksi yksi, vänrikiksi 29 ja aliluutnantiksi 2 henkilöä.


Kaikki ylennykset Ruotuväen sivuilla

´