Osiot
Valikko
Puolustusvoimat

Sotilaslääketieteen johdossa henkilövaihdoksia

Pääesikunta 24.1.2019 9.38
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja määräsi lääkintäeversti, lääketieteen lisensiaatti Jouko Peltomaan Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen ylilääkäriksi sekä lääkintäeverstiluutnantti, lääketieteen lisensiaatti Kari Kesselin Sotilaslääketieteen keskuksen johtajaksi 1. tammikuuta 2019 lukien.

Jouko Peltomaa siirtyi uuteen tehtävään Sotilaslääketieteen keskuksesta, missä hän on toiminut johtajana vuodesta 2011. Aiemmin hän on palvellut muun muassa Lääkintäkoulun johtajana, hallintoylilääkärinä Pääesikunnan logistiikkaosastolla sekä päällikkölääkärinä Kaartin jääkärirykmentissä. Peltomaa on suorittanut hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinnon Helsingin yliopistossa vuonna 1988 ja lääketieteen lisensiaatin tutkinnon vuonna 1994 Helsingin yliopistossa. Lisäksi hän on suorittanut eMBA-opintoja Tampereen yliopistossa 2013.

Kari Kesseli siirtyi uuteen tehtävään Pääesikunnan logistiikkaosastolta, missä hän on palvellut sektorijohtajana ja hallintoylilääkärinä. Aiemmin hän on palvellut muun muassa Perusterveydenhuollon yksikön johtajana Sotilaslääketieteen keskuksessa ja päällikkölääkärinä Hämeen rykmentissä. Kesseli on suorittanut lääketieteen lisensiaatin tutkinnon 1999 Helsingin yliopistossa, terveydenhuollon erikoislääkärin tutkinnon Turun yliopistossa sekä suorittanut eMBA-opintoja 2013 Tampereen yliopistossa.