Hyppää sisältöön

Ruotuväki: Nato-hakemus jätetty - Mitä seuraavaksi?

Viestintäosasto
Julkaisuajankohta 17.6.2022 8.26
Tiedote

Suurlähettiläs Klaus Korhosen mukaan jäsenhakemuksen jättäminen merkitsee Natolle uutta aikakautta. Nyt hän odottaa Turkin vastausta Suomen ja Ruotsin Nato-kysymyksiin.

Vaikka Turkki on tuonut mutkia Suomen Nato-tielle, Suomen Brysselin Nato-edustuston johtaja Klaus Korhonen ei pidä todennäköisenä, että valtio estäisi Suomen ja Ruotsin lopullisen liittymisen Natoon. Lue lisää Korhosen näkemyksiä Nato-Suomen tulevaisuudesta uusimmasta Ruotuväestä.

Luotettu maastokuorma-auto Masi on saavuttanut jo kunnioitettavan neljänkymmenen vuoden merkkipaalun ja otteita sen vaiherikasta tarinaa löydät lehdestä. Matkan varrella se on Puolustusvoimien lisäksi ollut käytössä mm. palolaitoksilla ja jopa YK:lla.

Kansien välistä löytyy sisältöä Puolustusvoimien kesäkiertueesta aina ulkopoliittisen instituutin johtavan tutkijan Sinikukka Saaren ajatuksiin Venäjästä. Toisaalla Kalkussa käy kova kauppa Puolustusvoimien poistetusta tavarasta, mutta keitä yleisössä on kalustoa huutamassa? Uusimman Ruotuväen näköislehden löydät täältä.