Hyppää sisältöön

Puolustusvoimien kesäkonsertit siirtyvät verkkoon

Puolustusvoimat
8.6.2021 8.00
Tiedote

Puolustusvoimien kesäkiertueen korvaavat esiintymiset toteutetaan Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan verkkokonserttina ja Ilmavoimien Big Bandin YouTube-tallenteena.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta valtaa kotikatsomot Tulikaste Live -verkkokonsertissa perjantaina 11.6. klo 18 alkaen. Lähetyksessä kameroiden eteen astuvat Varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri ja showband, jotka pääsevät pitkän ja hartaan valmistelun jälkeen näyttämään osaamisensa kaikelle kansalle.

Verkkokonsertti tarjoaa niin tuttuja kotimaisia biisejä kuin ulkomaisiakin kappaleita Suomen kovatasoisimpien nuorten muusikkojen esittämänä. Tunnin mittainen verkkokonsertti toteutetaan Akun Tehtaan tiloissa ja tuotannosta vastaavat varusmiehet itse. Luvassa on siis huipputason spektaakkeli, jossa osaaminen näkyy paitsi lavalla myös teknisessä toteutuksessa. 

Ilmavoimien Big Bandin Summer Party 2021 -verkkotallenne solisteinaan Emilia Vihanto, Klaara Koivunen ja Iina Mutikainen kutsuu tanssimaan, laulamaan mukana - tai vähintään saa hymyn huulille! Konsertti on tallennettu Jyväskylässä Paviljongilla ja on kestoltaan noin puolen tunnin mittainen. Tunnetut ja rakastetut hittibiisit Get Lucky, Blinding lights, Locked out of Heaven, 1972, Bon Jovi-potpuri: Dead Or Alive - You Give Love a Bad Name - It’s My Life, Discopop Goes Latin: I Will Survive - We Are Family - I’m So Excited tuovat piristystä työpäivään tai nostetta vapaa-ajalle! 

Tulikaste Live -verkkokonsertti on nähtävissä Varusmiessoittokunnan YouTube-kanavalla pe 11.6. klo 18-19. Konsertti striimataan ja siitä ei jää tallennetta. Tulikaste Live -verkkokonsertin YouTube-linkki: https://www.youtube.com/c/Varusmiessoittokunta/live

Summer Party 2021 -verkkotallenne julkaistaan pe 18.6. klo 14 ja se jää Ilmavoimien Big Bandin YouTube-kanavalle sotilasmusiikin kesäisenä piristysruiskeena myöhemminkin käytettäväksi.