Hyppää sisältöön

Puolustusvoimat mukana Taitaja2021 -tapahtumassa

Puolustusvoimat
17.5.2021 11.35
Tiedote

Puolustusvoimat osallistuu tänä vuonna Taitaja2021 Oulu -tapahtumaan, joka järjestetään koronaviruspandemian vuoksi virtuaalisesti 18.–20. toukokuuta 2021. Ammattitaidon alle 22-vuotiaiden Suomen mestaruudet ratkotaan hajautetusti ympäri Pohjois-Suomea, ja kilpailuja on mahdollista seurata etänä.

Puolustusvoimilla on tapahtumassa oma virtuaalinen messuosastonsa, jossa saa tietoa kutsunnoista ja varusmiespalveluksen sekä naisten vapaaehtoisen asepalveluksen mahdollisuuksista. Live-chatin kautta on myös mahdollista kysyä asevelvollisuudesta.

Puolustusvoimat tuottaa myös jokaisena messupäivänä sisältöä omalle Instagram-kanavalleen, jonka kautta voit tutustua muun muassa Puolustusvoimien kuljettajakoulutukseen. Lisäksi Ruotuväki-lehti tuottaa sisältöä tapahtumasta nettisivuilleen.

Puolustusvoimat järjestää Rovaniemellä yhden kuljetuslogistiikka-alan kilpailutehtävistä. Siinä osallistujien tehtävänä on arvioida kuormansidonnan riittävyyttä ja laatua.

– Puolustusvoimien osallistumisella tapahtumaan on tarkoituksena kertoa nuorelle kohderyhmälle varusmiespalveluksesta, yhtenä kilpailun tuomareista toimiva osastoinsinööri Janne Härkönen Jääkäriprikaatista valottaa.

Tapahtumasivu aukeaa tästä linkistä 18.5. klo 7.00 alkaen. Valitse kirjautumissivulta vieraskirjautuminen ja syötä käyttäjänimeksi oma nimesi. Voit käyttää kirjautumiseen myös Liveto-tiliäsi.