Osiot
Valikko
Puolustusvoimat

Puolustusvoimain komentaja ja puolustusministeriön kansliapäällikkö työvierailulle Yhdysvaltoihin

Pääesikunta 5.6.2017 12.00
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja, kenraali Jarmo Lindberg ja Puolustusministeriön kansliapäällikkö, Jukka Juusti vierailevat Yhdysvalloissa 5. – 9. kesäkuuta 2017. Yhteistä työvierailua isännöi Suomen Yhdysvaltojen puolustusasiamiestoimisto pääkaupunki Washington D.C:ssa.

Kenraali Lindberg ja kansliapäällikkö Juusti tapaavat vierailunsa aikana Yhdysvaltojen Suomen suurlähettilään, Yhdysvaltojen puolustushallinnon edustajia ja asevoimien sotilasjohtoa. Vierailullaan heidät perehdytetään myös ajankohtaisiin asioihin YK:n Päämajassa New Yorkissa, jossa he tapaavat esikunnan virkamiesjohdon lisäksi Suomen YK-edustuston suurlähettiläs, Kai Sauerin. Osana vierailua kenraali Lindberg ja kansliapäällikkö Juusti osallistuvat myös Puolustusvoimain lippujuhlan päivän johdosta järjestettävään vastaanottotilaisuuteen Washington D.C:ssa.

Vierailuun osallistuvat puolustusvoimista puolustusasiamiestoimiston henkilöstön lisäksi myös merivoimien esikuntapäällikkö, lippueamiraali Timo Hirvonen ja puolustusvoimain komentajan adjutantti, majuri Timo Ronkainen.