Hyppää sisältöön

Eversti Jukka Nurmi vapaaehtoisen maanpuolustuksen tarkastajaksi

Pääesikunta
13.2.2020 13.00
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin 1. maaliskuuta 2020 lukien. Eversti Jukka Nurmi on määrätty vapaaehtoisen maanpuolustuksen tarkastajaksi Pääesikuntaan.

Eversti Nurmi on palvellut apulaisosastopäällikkönä suunnitteluosastolla Maavoimien esikunnassa vuodesta 2018. Aiemmin hän on toiminut muun muassa sektorijohtajana Maavoimien esikunnassa sekä rykmentin komentajana Panssariprikaatissa. Hän on myös toiminut vaihtoupseerina Yhdysvalloissa (United States Joint Forces Command). Hän suoritti yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2001 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2018.


Eversti Esapekka Vehkaoja on määrätty Puolustusvoimien tiedustelulaitoksen johtajaksi. Hän palvelee tällä hetkellä apulaisosastopäällikkönä Pääesikunnan tiedusteluosastolla. Aiemmin hän on toiminut muun muassa sektorijohtajana Pääesikunnassa sekä puolustusasiamiehenä Ranskassa. Hän suoritti yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2001 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2016.


Everstiluutnantti Janne Myller on määrätty esikuntapäälliköksi 3. Logistiikkarykmenttiin. Hän palvelee tällä hetkellä Pohjois-Karjalan aluetoimiston päällikkönä Kainuun prikaatissa.


Everstiluutnantti Petri Rantanen on määrätty Pohjois-Karjalan aluetoimiston päälliköksi Kainuun prikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä apulaisosastopäällikkönä huolto-osastolla Maavoimien esikunnassa.


Everstiluutnantti Janne Tähtinen on määrätty tutkimusryhmän johtajaksi Sotataidon laitokselle Maanpuolustuskorkeakouluun. Hän palvelee tällä hetkellä tutkimussuunnitteluyksikön johtajana Puolustusvoimien tutkimuslaitoksella.