Hyppää sisältöön

Kuva Puolustusvoimat.

Tule meille eturivin osaajaksi

Hakuilmoituksemme

Löydät avoimet tehtävämme osoitteesta valtiolle.fi, jonne voit tehdä itsellesi myös hakuvahdin. Seuraa aktiivisesti LinkedIn- ja Facebook -kanaviamme, joissa ilmoitamme kiinnostavista tehtävistä. Kerromme siellä myös tapahtumista, joissa pääset tapaamaan rekrytoijiamme kasvotusten.

Hakuilmoituksesta löydät tietoa työtehtävistä sekä osaamisesta, jota sinulta odotamme. Älä säikähdä joskus pitkäksikin venähtäviä toivelistojamme - arvostamme myös kykyä ja halua oppia uutta. Jos jokin asia mietityttää, voit aina soittaa ja kysyä lisätietoja.

Työhakemus

Täytä hakemuksesi valtiolle.fi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta, jotta saamme sinusta kaikki tarpeelliset tiedot rekrytointia varten. Kirjaa hakemukseen ne työtehtävät, joista on hyötyä hakemasi tehtävän kannalta ja kuvaa tarkasti niiden sisältö. Pelkkä tehtävänimike ei siis riitä.

Kerro mitä osaat ja mitä haluat tulevaisuudessa oppia peilaten ilmoituksessa mainittuihin kriteereihin. Muista että itsensä kehuminen on sallittua! Perustele myös miksi haluat meille töihin. Tämä on sinulle mahdollisuus erottautua muista hakijoista ja osoittaa motivaatiosi.

Täytä hakemus kerralla huolella, sillä voit hyödyntää sitä, jos haet meille uudelleen. Räätälöi kuitenkin hakemuksesi aina kuhunkin tehtävään.

Työhaastattelu

Mikäli etenet hakemuksesi perusteella parhaiden hakijoiden joukkoon, kutsumme sinut työhaastatteluun. Tämä on rekrytoinnin tärkein vaihe, joten valmistaudu siihen huolella. Haastattelun tavoitteena on saada tietoa molemmin puolin. Esitä siis tarkentavia kysymyksiä ja ole aktiivinen!

Valinta

Haastatteluiden jälkeen teemme turvallisuusselvitykset ja kutsumme sopivimmat hakijat soveltuvuusarviointiin, jonka järjestää Puolustusvoimien koulutettu henkilöstö.

Näiden jälkeen teemme valintapäätöksen. Valtionhallinnossa virkaan nimittäminen vastaa yksityisellä sektorilla tehtävää työsopimusta. Palvelussuhteen ehdot ja edut kerromme jo hakuilmoituksessa. Ilmoitamme kaikille hakijoille valintapäätöksestä. Vaikka pyrimme viiveettömyyteen, rekrytointi eri vaiheineen ei tapahdu päivässä tai kahdessa. Ole siis kärsivällinen.

Mikäli hakemuksesi ei tärpännyt, älä lannistu! Uusia tehtäviä avautuu jatkuvasti ja moni työllistyy Puolustusvoimiin esimerkiksi sijaisuuden, korkeakouluharjoittelun tai opinnäytetyön jälkeen.

 
´