Hyppää sisältöön

KIINTEISTÖJEN TILAPÄINEN KÄYTTÄMINEN PUOLUSTUSVOIMIEN SOTILAALLISEEN HARJOITUSTOIMINTAAN KAINUUN PRIKAATIN JOHTAMASSA TAISTELUHARJOITUKSESSA 10.5-1.6.2024

Puolustusvoimilla on oikeus tilapäisesti käyttää muita kuin pysyvässä käytössään olevia kiinteistöjä, jos se on sotilaallisen harjoitustoiminnan kannalta välttämätöntä. Puolustusvoimat ei kuitenkaan saa aiheuttaa tarpeetonta haittaa tai vahinkoa omaisuudelle.
23.2.2024 | 7.29

KIINTEISTÖJEN TILAPÄINEN KÄYTTÄMINEN PUOLUSTUSVOIMIEN SOTILAALLISEEN HARJOITUSTOIMINTAAN KAINUUN PRIKAATIN JOHTAMASSA TAISTELUHARJOITUKSESSA 11.-18.5.2024

Puolustusvoimilla on oikeus tilapäisesti käyttää muita kuin pysyvässä käytössään olevia kiinteistöjä, jos se on sotilaallisen harjoitustoimin-nan kannalta välttämätöntä. Puolustusvoimat ei kuitenkaan saa ai-heuttaa tarpeetonta haittaa tai vahinkoa omaisuudelle.
23.2.2024 | 7.15
Puolustusvoimien uusi henkilöstöstrategia on julkaistu
Puolustusvoimat

Puolustusvoimien uusi henkilöstöstrategia on julkaistu

Puolustusvoimat on vuoden 2024 alusta voimaan astuneen uuden henkilöstöstrategian myötä asettanut selkeät tavoitteet ja kehittämissuunnan varmistaakseen riittävän henkilöstön määrän, laadun ja tahdon myös tulevaisuudessa toimintaympäristön ja työelämän muutoksiin vastatessaan.
20.2.2024 | 15.14
Asevelvollisille jaettavien vaatteiden ja varusteiden sopivuutta parannetaan
Puolustusvoimien logistiikkalaitos

Asevelvollisille jaettavien vaatteiden ja varusteiden sopivuutta parannetaan

Puolustusvoimat parantaa varusmiehille ja reserviläisille jaettavien vaatteiden ja varusteiden sopivuutta ja riittävyyttä. Ratkaisuina ovat uuden materiaalin hankinnat, nykyisen materiaalin täydennyshankinnat sekä vaatetushuollon ohjauksen täsmentäminen.
19.2.2024 | 11.41

Ajankohtaista Puolustusvoimissa
 

Tapahtumat — Tietoa ajankohtaisista ja tulevista tapahtumista Puolustusvoimissa.

Ampuma- ja melutiedotteet — Tältä sivulta löydät Puolustusvoimien ampuma- ja melutiedotteet.

Tilaa Puolustusvoimien tiedotteet sähköpostiisi — Linkin takaa löytyvältä sivulta voit tilata Puolustusvoimien ajankohtaisia sisältöjä ja tiedotteita sähköpostiisi. 

Joukko-osastojen lehdet — Joukko-osastolehdet ovat pitkäaikainen perinne Puolustusvoimissa. Sivulla pääset lukemaan uusimpia näköislehtiä pdf-muodossa.

Puolustusvoimien blogi — Tällä sivulla Puolustusvoimien kenraalikunta ja asiantuntijat kirjoittavat ajankohtaisista puolustukseen ja Puolustusvoimiin liittyvistä asioista.

Kuulutukset ja yleistiedoksiannot — Kuulutukset ja yleistiedoksiannot julkaistaan tällä sivulla.

COVID-19 ja Puolustusvoimat — Tälle sivulle on koottu yleistietoa koronaviruksen vaikutuksesta Puolustusvoimiin ja varusmiespalvelukseen. 

´