Hyppää sisältöön
Pääesikunta

Kenraali Kivinen: Hyvänolon tunteeseen ei ole muuttuvassa maailmassa varaa

Puolustuksemme perustana ovat edelleen tunnetut strategiset valintamme, joiden taustalla on kansalaisten maanpuolustustahto. Hyvänolon tunteeseen ei ole kuitenkaan muuttuvassa maailmassa varaa, totesi Puolustusvoimain komentaja, kenraali Timo Kivinen puheessaan 236. Valtakunnallisen Maanpuolustuskurssin avajaisissa Helsingissä 16.8.2021.
16.8.2021 | 15.08
Maavoimat

Pasi Välimäki Maavoimien komentajaksi vuoden vaihteessa

Tasavallan presidentti on nimittänyt kenraalimajuri Pasi Tapio Välimäen kenraalin virkaan ajaksi 1.1.2022-31.12.2026 ja määrännyt hänet Maavoimien komentajan tehtävään 1. tammikuuta 2022 lukien.
13.8.2021 | 12.23
HX-hävittäjähankkeen lopulliset tarjoukset saapuivat
Puolustusvoimien logistiikkalaitos

HX-hävittäjähankkeen lopulliset tarjoukset saapuivat

Puolustusvoimien logistiikkalaitos on vastaanottanut HX-hankkeen lopulliset tarjoukset viideltä hävittäjävalmistajalta. Seuraavaksi tarjoukset arvioidaan HX-hankkeen tarjouspyynnön ja päätösmallin mukaisesti valintapäätösesityksen muodostamiseksi. Tarjousten arviointi saadaan valmiiksi syksyllä 2021. Hankintapäätöksen tekee valtioneuvosto puolustusministeriön esityksestä loppuvuodesta 2021.
29.4.2021 | 13.10
Puolustusvoimat

Puolustusvoimien pääsotaharjoitus ja päättöharjoitukset käynnistyvät toukokuussa

Puolustusvoimien kevään 2021 pääsotaharjoitus toteutetaan koronavirustilanteesta johtuen kolmena osaharjoituksena eri puolilla Suomea. Myös muut kevään päättöharjoitukset toteutetaan pandemiatilanteen takia erityisjärjestelyin.
22.4.2021 | 15.15

Ajankohtaista Puolustusvoimissa
 

Tapahtumat — Tietoa ajankohtaisista ja tulevista tapahtumista Puolustusvoimissa.

Ampuma- ja melutiedotteet — Tältä sivulta löydät Puolustusvoimien ampuma- ja melutiedotteet.

Tilaa Puolustusvoimien tiedotteet sähköpostiisi — Linkin takaa löytyvältä sivulta voit tilata Puolustusvoimien ajankohtaisia sisältöjä ja tiedotteita sähköpostiisi. 

Joukko-osastojen lehdet — Joukko-osastolehdet ovat pitkäaikainen perinne Puolustusvoimissa. Sivulla pääset lukemaan uusimpia näköislehtiä pdf-muodossa.

Puolustusvoimien blogi — Tällä sivulla Puolustusvoimien kenraalikunta ja asiantuntijat kirjoittavat ajankohtaisista puolustukseen ja Puolustusvoimiin liittyvistä asioista.

Kuulutukset ja yleistiedoksiannot — Kuulutukset ja yleistiedoksiannot julkaistaan tällä sivulla.

COVID-19 ja Puolustusvoimat — Tälle sivulle on koottu yleistietoa koronaviruksen vaikutuksesta Puolustusvoimiin ja varusmiespalvelukseen.