Osiot
Valikko
Puolustusvoimat

Upseereita uusiin tehtäviin

Huvudstaben 24.6.2019 12.05
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin 1. elokuuta 2019 lukien.

Komentaja Mikko Villikari on määrätty esikuntapäälliköksi Rannikkolaivastoon. Hän palvelee tällä hetkellä operaatiopäällikkönä Rannikkolaivastossa.

Komentaja Mikko Laakkonen on määrätty Suomenlinnan rannikkorykmentin komentajaksi Rannikkoprikaatiin. Hän on vuodesta 2016 palvellut NATO SHAPE:ssa Belgiassa.

Eversti Vesa Mäntylä on määrätty ilmavoimien valmiuspäälliköksi operatiiviselle osastolle Ilmavoimien esikuntaan. Hän palvelee tällä hetkellä kansainvälisessä tehtävässä.

Everstiluutnantti Teemu Hokkanen on määrätty Satakunnan jääkäripataljoonan komentajaksi Porin prikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä kansainvälisessä tehtävässä.

Everstiluutnantti Markus Tainiola on määrätty Kainuun jääkäripataljoonan komentajaksi Kainuun prikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä kansainvälisessä tehtävässä.

Everstiluutnantti Joni Volanen on määrätty Etelä-Savon aluetoimiston päälliköksi Karjalan prikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä kansainvälisessä tehtävässä.

Everstiluutnantti Matti Heininen on määrätty Pirkanmaan aluetoimiston päälliköksi Panssariprikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä erityistehtävissä Pääesikunnan kanslialla.