Osiot
Valikko
Puolustusvoimat

Hakeutuminen naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen - koulutuspaikkoja tarjolla Jääkäriprikaatissa

Jääkäriprikaati 20.1.2017 10.28
Tiedote

Vapaaehtoiseen asepalvelukseen voidaan hakemuksesta ottaa nainen, joka on Suomen kansalainen, iältään 18 - 29 -vuotias ja on terveydeltään sekä muilta henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan asepalvelukseen sopiva.

Lapin maakunnassa asuvien naisten, jotka pyrkivät asepalvelukseen, tulee toimittaa hakemus 1.3.2017 mennessä asianmukaisesti täytettynä Lapin aluetoimistoon osoitteeseen PL23, 96101 ROVANIEMI. Valintatilaisuuteen kutsutaan kirjeitse hakemusten perusteella valitut henkilöt. Valintatilaisuus pidetään Rovaniemellä perjantaina 7.4.2017.

Hakemuslomakkeita ja lisätietoja saa aluetoimistoista sekä puolustusvoimien internet-sivuilta varusmies.fi ja puolustusvoimat.fi/aluetoimistot.

Naisille on Lapissa koulutuspaikkoja tarjolla Jääkäriprikaatissa Sodankylässä sekä Rovaniemellä. Myös muihin joukko-osastoihin on mahdollista hakeutua. Palveluksen aloittamisajat ovat heinäkuu 2017 sekä tammikuu ja heinäkuu 2018. Lisätietoja hakeutumisesta ja asepalveluksesta voi kysyä aluetoimistoista sekä Puolustusvoimien aluetoimisto facebook-sivuilta facebook.com/aluetoimisto.

Aluetoimisto tai muu palvelupiste Joukko-osasto Muut tapahtumat Rovaniemi Sodankylä