FI SV EN

Puolustusvoimat 100 -juhlaviikko Helsingissä

Pääesikunta 18.5.2018 10.00
Tiedote

Puolustusvoimat juhlistaa satavuotista taivaltaan kaikille avoimella ja ilmaisella Maanpuolustus kuuluu kaikille -yleisötapahtumalla Senaatintorilla, Helsingissä 30.5.-4.6.2018.

Juhlaviikon aikana riittää nähtävää ja koettavaa jokaisena tapahtumapäivänä. Tapahtuma-alue Senaatintorilla on avoinna yleisölle 30.5.-4.6.2018 keskiviikosta sunnuntaihin päivittäin klo 10-18 ja maanantaina klo 10-16. Puolustusvoimien henkilöstö, varusmiehet, reserviläiset ja maanpuolustusjärjestöt kertovat maanpuolustustoiminnasta esittelyteltan pisteillä.

Tapahtumaviikon ajan Senaatintorilla on nähtävillä kalustoesittely ja toimintanäytöksiä. Paikan päällä voi ottaa osaa ja kokeilla esimerkiksi Hornet-lentopeliä. Senaatintorin esiintymislavalta kajahtaa sotilassoittokuntien musiikkiesityksiä päivittäin. Sunnuntain 3.6. yhdessä varusmiessoittokunnan Showbandin kanssa esiintyy Diandra. Lavalla pyörii myös juonnettu teemahaastatteluiden sarja, jossa haastateltavina kuullaan varusmiehiä, Puolustusvoimien henkilöstöä ja maanpuolustusalan asiantuntijoita.

Tule mukaan tunnelmiin puolustusvoimat.fi/sata