Inttiarkea suoraan varusmiehiltä Snapchatissa

Pääesikunta 3.5.2018 15.41
Tiedote

Puolustusvoimien Inttielämää-Snapchat-tilillä tutustutaan varusmiespalveluksen eri osa-alueisiin. Sisältöä on niin taisteluharjoituksista kuin muonituskeskuksen hernerokkajonosta.

 Inttielämää-tilin sisällöntuotannosta vastaavat varusmiehet. Tilillä snäpätään kolmesta joukko-osastosta. Mukana ovat Ilmasotakoulu, Rannikkoprikaati sekä Porin prikaatin Niinisalon ja Säkylän toimipisteet. Kunkin varuskunnan snäppivuoro kestää viikon kerrallaan.

Tällä viikolla Snapchat-vuoro on Ilmasotakoululla. Viikon aikana seurataan harjoitustoimintaa Lohtajalla sekä tutustutaan Tikkakosken varuskuntaan. Lohtajalta tilille sisältöä tuottava lentosotamies Emma Laine on snäppivuorosta innoissaan.

"Monipuolista ja hauskaa! On ollut kiva päästä omalla vuoroviikolla kuvaamaan materiaalia omaa joukko-osastoa suuremmalle yleisölle ja vielä suoraan sieltä, missä tapahtuu", Laine hehkuttaa.

Puolustusvoimien Inttielämää-Snapchat-tili on perustettu vuonna 2016, aluksi pilottihankkeena. Tarkoituksena oli tavoittaa etenkin nuori kohderyhmä: kutsuntaikäiset, varusmiespalvelusta suorittavat, nuoret reserviläiset ja tietysti kaikki muut varusmiespalveluksesta kiinnostuneet.

"Meidän täytyy viestiä sellaisissa kanavissa, joissa kansalaiset ovat. Oli hienoa nähdä, miten nopeasti tili löysi yleisönsä", Puolustusvoimien viestintäjohtaja, kommodori Jan Engström sanoo.