Eversti Saari Porin prikaatin komentajaksi

Pääesikunta 16.12.2016 12.00
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin vuoden vaihteesta lukien. Eversti Rami Saari aloittaa Porin prikaatin komentajana 1. tammikuuta 2017.

Eversti Saari on palvellut aiemmin urallaan muun muassa Karjalan prikaatin esikuntapäällikkönä, Puolustusvoimauudistusta suunnittelevan työryhmän (TR15) jäsenenä Pääesikunnassa, Reserviupseerikoulun reserviupseerikurssin johtajana sekä kouluttajana Porin prikaatissa. Saaren viimeisin sijoituspaikka oli Lontoo, missä hän oli mukana arvostetun Royal College of Defence Studies -sotilasakatemian vuoden mittaisella ylemmän päällystön kurssilla. Everstiksi hänet ylennettiin 4.6.2014.

Everstiluutnantti Kimmo Kinnunen on määrätty Utin jääkärirykmentin esikuntapäälliköksi. Hän palvelee tällä hetkellä Utin jääkärirykmentin Erikoisjääkäripataljoonan komentajana.

Everstiluutnantti Mika Seppä on määrätty Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimiston päälliköksi Kainuun prikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä palvelupäällikkönä johtamisjärjestelmäosastolla Maavoimien esikunnassa.

Everstiluutnantti Jari Seppälä on määrätty Itä-Suomen viestipataljoonan komentajaksi Karjalan prikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä apulaisosastopäällikkönä tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmäosastolla järjestelmäkeskuksessa.

Everstiluutnantti Marko Palokangas on määrätty Kainuun tykistörykmentin komentajaksi Kainuun prikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä pääopettajana ja tutkimusryhmän johtajana Maanpuolustuskorkeakoulun sotataidon laitoksella.

Everstiluutnantti Jussi Viinamäki on määrätty Lapin jääkäripataljoonan komentajaksi Jääkäriprikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä osastoesiupseerina Pääesikunnan operatiivisella osastolla.

Everstiluutnantti Kari Litendahl on määrätty opetusryhmän johtajaksi Maanpuolustuskorkeakoulun sotataidon laitokselle. Hän palvelee tällä hetkellä operatiivisen sektorin johtajana Pääesikunnan kanslialla.