Skip to content
Sections
Menu
The Finnish Defence Forces

Upseereita uusiin tehtäviin

Defence Forces 30.9.2020 16.12
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin 1. lokakuuta 2020 lukien. Nykyinen tasavallan presidentin ensimmäinen adjutantti everstiluutnantti Pasi Seppälä on määrätty Panssariprikaatiin Helsingin ilmatorjuntarykmentin komentajaksi. Seppälä on palvellut tasavallan presidentin adjutanttina vuodesta 2014.

Ensimmäiseksi adjutantiksi on määrätty nykyinen toinen adjutantti komentaja Jan Brunberg. Toiseksi adjutantiksi on määrätty nykyinen kolmas adjutantti everstiluutnantti Tino Savolainen ja kolmanneksi adjutantiksi on määrätty majuri Ville Hukkanen Maanpuolustuskorkeakoulusta.

Everstiluutnantti Mano-Mikael Nokelainen on määrätty Puolustusvoimien tutkimuslaitoksen informaatiotekniikkaosaston tietoverkkosodankäynnin tutkimusalan tehtävään. Hän siirtyy uuteen tehtävään Panssariprikaatin Helsingin ilmatorjuntarykmentin komentajan tehtävästä.

Komentaja Mika Mäkilevo on määrätty koulutuspäälliköksi henkilöstöosaston koulutussektorille Merivoimien esikuntaan. Hän siirtyy uuteen tehtävään Rannikkolaivaston 6. Pintatorjuntalaivueen komentajan tehtävästä.

Komentaja Henri Lavi on määrätty Porkkalan rannikkopataljoonan komentajaksi. Hän siirtyy uuteen tehtävään Maanpuolustuskorkeakoulun Johtamisen ja sotilaspedagogiikan laitoksella missä hän on palvellut sotilaspedagogiikan pääopettajana.