Hyppää sisältöön

Avoin sähköaliupseerin tehtävä UNIFIL-operaatiossa (SKJL)

Porin prikaati
Julkaisuajankohta 20.3.2023 9.55
Tiedote

Suomalaisen kriisinhallintajoukon Libanonissa (SKJL) kansallisessa tukielementissä (NSE) avautuu sähköaliupseerin (sähkötöiden- ja sähkönkäytön johtaja) tehtävä 28.5.2023 lukien. Hakijalla tulee olla vähintään sähköpätevyys 2 mukainen todistus, joka tulee liittää hakemuksen liitteeksi. Koulutus- ja valintatilaisuus toimeenpannaan Porin prikaatissa Säkylässä 15.5.—26.5.2023.

Koulutus- ja valintatilaisuuden alussa suoritetaan 12 minuutin juoksutesti (minimivaatimus 2300 m) ja koulutukseen saavuttaessa on oltava täysi koronavirusrokotesuoja. Koulutettavasta tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen palvelussitoumuksen allekirjoittamista. 

Tehtävän kesto 12 kk tai 6 kk hakijan halukkuudesta riippuen, palkkaus 4 689,35 e (bruttopalkka/kk) ja veroton päiväraha 45€/kk.

Tehtävä edellyttää hakeutumista ja hyväksyttyä päätöstä sotilaallisen kriisinhallinnan toimintavalmiuteen. Hakemus sotilaallisen kriisinhallinnan toimintavalmiuteen pyydetään lähettämään Puolustusvoimien sähköisessä asiointipalvelussa (https://asiointi.puolustusvoimat.fi) ja kirjaamaan tehtävätoiveeksi "sähköaliupseeri SKJL/NSE toukokuu 2023".

Tehtävän hakuaika päättyy 16.4.2023.

Tarkempia tietoja hakeutumisesta ja tehtävästä saa sähköpostitse osoitteesta [email protected]

´