Hyppää sisältöön

Kuvassa suomalaisia rauhanturvaajia operaatioalueella lastaamassa materiaalia ajoneuvoihin.

Asiointi

Porin prikaati auttaa kriisinhallintatehtäviin hakevia, toimintavalmiudessa olevia, rauhanturvaajia ja heidän omaisiaan. Merivoimien tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa Merivoimien esikunta.

Hakeutuminen

Palvelukseen hakeutumisessa auttaa Porin prikaatin kriisinhallintasektori. Kiireettömissä tapauksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostitse. 

Porin prikaatin kriisinhallintasektorin hakukäsittelijälle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittaa numeroon 0299 441 329. Hakukäsittelijä voi esimerkiksi auttaa hakeutumisessa sotilaallisen kriisinhallinnan toimintavalmiuteen.

Jos et tavoita hakemaasi henkilöä, voit ilmoittaa asiasta sähköpostitse. Porin prikaatin kriisinhallintasektori vastaa saamiinsa viesteihin mahdollisimman pian.

Merivoimien tehtäviin hakeutumisesta saa lisää tietoa sähköpostiosoitteesta [email protected]

Sosiaali- ja tapaturma-asiat

Porin prikaatin sosiaalikuraattorit avustavat rauhanturvaajien ja sotilastarkkailijoiden sosiaaliasioissa. Sosiaalikuraattorit neuvovat myös tapaturmia koskevissa kysymyksissä.

Yhteydenpito operaatioihin

Operaatioissa oleville suomalaisille voi lähettää postia. Postin kulkeminen toimialueelle saattaa kestää muutamia viikkoja.

Suomen Osasto Afganistanissa
Etunimi, Sukunimi
SOA/RSM (Oma yksikkö / joukkue)
PL 1100
01532 VANTAA

Suomalainen Kriisinhallintajoukko Libanonissa
Etunimi, Sukunimi
SKJL/UNIFIL (Oma yksikkö / joukkue)
PL 1200
01532 VANTAA

Suomen Osasto Kosovossa
Etunimi, Sukunimi
FINCON-KFOR
Fahu Postal Nr. 10
13000 Drenas
Republika e Kosoves