Hyppää sisältöön
Osiot
Valikko
Fincent

FINCENT on keskittynyt toiminnan kehittämiseen

Puolustusvoimien kansainvälinen keskus FINCENT 14.8.2020 13.23
Tiedote

Kurssitoiminta on ollut keskeytettynä keväästä lähtien, mutta verkko-opetuksen kehittämistyötä keskuksessa on tehty koko ajan.

FINCENTin kurssitoiminta on ollut keskeytettynä maaliskuusta 2020 saakka koronavirustilanteen johdosta. Viruksen leviämisen rajoittamiseksi FINCENTillä noudatetaan valtionhallinnon ja Puolustusvoimien ohjeita, suosituksia ja rajoituksia, mikä on tarkoittanut käytännössä kevään ja alkusyksyn kurssien perumista ja siirtämistä myöhäisempään ajankohtaan, jopa vuoteen 2021. Tavoitteena on edelleen, mahdollisuuksien ja tilanteen mukaan, toteuttaa vuoden 2020 syyskauden kurssit. Kurssien järjestelyihin ja toteutukseen voidaan tehdä tilanteen vaatimia muutoksia, joilla taataan kaikkien osallistujien turvallisuus kurssin aikana.

Kurssitoiminnan keskeyttäminen ei ole tarkoittanut keskuksen toiminnan keskeyttämistä. Kevään aikana FINCENTillä on aloitettu mm. verkko-opetuksen kehittämistyö, joka jatkuu edelleen. Verkko-opetus mahdollistaa joustavamman toiminnan ja laadukkaan koulutuksen toteuttamisen myös poikkeuksellisissa olosuhteissa, ja se tulee olemaan entistä merkittävämpi osa kurssitoimintaa myös tulevaisuudessa. Poolilaisten rooli tulee olemaan tärkeä myös verkko-opetuksen kehittämisessä ja toteuttamisessa. Osaamista ja tietoa tarvitaan, kun kurssien sisältöjä siirretään uuteen oppimisympäristöön.

FINCENTin poolitoiminta jatkuu siis kurssien kehittämisen ja mahdollisuuksien mukaan tapahtuvan kurssien toteuttamisen merkeissä. Kiinnostus poolia kohtaan on ollut runsasta ja kesäkuun henkilöstöpoolin rekrytointi- ja infotilaisuus saatiin toteutettua onnistuneesti etänä. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan FINCENTin henkilöstöpoolissa on syksy hyvää aikaa rekisteröityä rosteriimme ja käydä päivittämässä tietosi. PVKVK:n henkilöstöpoolin seuraava kaikille yhteinen tapahtuma on koulutus- ja suunnittelutilaisuus tammikuussa 2021. Tapahtuman toteutuksesta tullaan tiedottamaan erikseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää FINCENTin henkilöstöpoolin ajankohtaisista asioista, olethan yhteydessä [email protected]. Mikäli olet jo ollut kiinnitettynä jollekin PVKVK:n kurssille, saat kurssikohtaisia lisätietoja parhaiten kurssisi johtajalta.