Hyppää sisältöön
Osiot
Valikko

Palvelut

Merisotilastoimikunta järjestää viikoittaisia liikuntakerhoja. Kerhot ovat VLK-valvojien ohjaamia ja niistä tiedotetaan yksiköiden infotauluilla ja facebook-sivulla. Omat ehdotuksesi liikuntakerhon kehittämiseen ja eri lajeihin voit esittää Merisotilastoimikunnalle.

Varusmiesten beach volley -ottelu

Palvelut Pansiossa:

Sotilaskoti toimii Merikasarmissa. Sotilaskoti on avoinna: ma-to klo 9 - 20, pe 9 - 14 (la suljettu), su 15 - 17. Keittiö on avoinna: ma ja ke 10.30-19.30, ti ja to 14 - 19.30, pe 10.30 - 13. Seuraa Soden ajankohtaisia asioita Facebookissa: Sotilaskoti Pansio

 

Sosiaalikuraattorin yhteystiedot: p. 0299 311 510 
Sotilaspastorin yhteystiedot: 0299 311 520

Rannikkolaivaston sosiaalikuraattorin toimisto sijaitsee Merikasarmissa, Sotilaskodin yhteydessä. Papin toimisto sijaitsee sosiaalikuraattorin toimiston vierssä, mutta parhaiten papin saa kiinni soittamalla, sillä hän on paljon laivoilla ja "reissun päällä".

Paikkakunnan palvelut:

Pansio sijaitsee Turun välittömässä läheisyydessä ja näin ollen tarjoaa hyvät ympäri Suomea kulkevat juna- ja bussiyhteydet.

Varuskunnan pääportilta lähtevät bussilinjat vievät suoraan Turun keskustaan, josta löytyvät kaikki palvelut, joita kaupungissa voi olettaa olevan.