Säkylän varusmiestoimikunta

Säkylän varusmiestoimikunta, eli VMTK, on varusmiehen asialla. VMTK:n tärkeimpiin tehtäviin kuuluu liikuntakerhojen, lomakuljetusten ja erilaisten tapahtumien organisointi sekä varusmiesten edunvalvonta.

Varusmiestoimikunta näkyy monin tavoin varusmiesten arjessa: lomakuljetukset ja liikuntakerhot ovat toimikunnan kädenjälkeä, ja toimistollamme ovi käy tiheään varsinkin vapaa-ajalla. Yksikköedustajiemme kautta keräämme tietoa varusmiespalveluksen arjen sujumisesta. VMTK:n puheenjohtajalla on suora esitysoikeus prikaatin komentajalle: kaikki ehdotukset ja ideat varusmiespalveluksen parannuksista kannattaa siis kertoa toimikunnan jäsenille, jotta ne viedään eteenpäin. VMTK:n toimistolla kuntotalon kellarikerroksessa työskentelee kuusi särmää varusmiestä:

  • Puheenjohtaja, alikersantti Aleksi Vidgren
  • Sihteeri ja someagentti, korpraali Viljami Honkiniemi
  • TOS-asiamies, korpraali Tomi Mäki

Sekä multimediavarusmiehet:

  • Varusmiesvalokuvaaja, suojelumies Hari Mahat
  • Varusmiesgraafikko ja valokuvaaja, viestimies Samu Penttilä

Multimediavarusmiehet, jotka toimivat myös SOME-agentteina, ylläpitävät jokaiselle saapumiserälle omaa Facebook-ryhmää, jossa julkaistaan tärkeää, hyödyllistä ja viihteellistä sisältöä varusmiespalvelukseen liittyen. Ryhmien nimet ovat muotoa "PORPR 2/19". Saapumiserän 2/19 Facebook-ryhmän löydät nimellä "PORPR 2/19 Säkylä" – liity ryhmään! Pysyt hyvin ajan tasalla, kun seuraat tällä sivulla olevaa kalenteriamme: siihen päivitetään muun muassa toteutuneet lomakyydit, liikuntakerhojen ajankohdat ja muut tapahtumat.

Varusmiestoimikunnan puheenjohtaja on alikersantti, joka valitaan aliupseerikurssin toisen osan lopussa. Hänen palvelusaikansa on 347 vuorokautta. Muihin VMTK-tehtäviin järjestetään haku peruskoulutuskauden lopussa; näiden tehtävien varusmiesten palvelusaika on 255 vuorokautta. Jos olet kiinnostunut varusmiespalveluksen suorittamisesta VMTK:lla, tule rohkeasti toimistolle kysymään lisätietoja!

Ilmoittautuminen lomakuljetuksiin TÄSTÄ!

Tapahtumat