Niinisalon varusmiestoimikunta

Meidän tehtävämme on taata jokaiselle Niinisalon varuskunnan varusmiehelle paras mahdollinen asepalvelus, johon kuuluu niin arki kuin vapaa-aikakin.

Varusmiestoimikunta on lakisääteinen varusmiesten palveluolosuhteita parantava toimielin. Toimimme suoraan komentajan alaisuudessa. Olemme velvollisia ilmoittamaan varuskunnan mahdollisista epäkohdista perusyksiköiden päälliköille sekä aina Porin prikaatin esikuntaan.

Olemme vaitiolovelvollisia muiden ryhmänjohtajien tavoin, joten meidän ovemme ovat aina auki vapaata keskustelua varten, mikä mahdollistaa meidän toimimisen linkkinä Porin prikaatin varusmiesten sekä henkilökunnan välillä.

Varusmiestoimikunnan toimisto sijaitsee C-lamellin rappukäytävässä toisessa kerroksessa.

Toimihenkilöt

VMTK:n puheenjohtaja: alikersantti Mario Hannunkivi

Työ-, opinto- ja sosiaaliasiamies (TOS-asiamies) jääkäri Santeri Kauppinen

VLK-koordinaattori jääkäri Elmeri Gynninen

Lisäksi multimediavarusmiehet: tykkimies Elena Mikkilä ja tykkimies Antti Leino

Niinisalon multimediavarusmies toimii myös SOME-agentteina ja ylläpitää jokaiselle saapumiserälle omaa Facebook-ryhmää, jossa julkaistaan tärkeää, hyödyllistä ja viihteellistä sisältöä varusmiespalvelukseen liittyen. Ryhmien nimet ovat muotoa "PORPR 2/19". Saapumiserän 2/19 Facebook-ryhmän löydät nimellä "PORPR 2/19 Niinisalo" – liity ryhmään! Pysyt hyvin ajan tasalla, kun seuraat tällä sivulla olevaa kalenteriamme: siihen päivitetään muun muassa toteutuneet lomakyydit, liikuntakerhojen ajankohdat ja muut tapahtumat.

Ilmoittautuminen lomakuljetuksiin TÄSTÄ!

Tapahtumat