Niinisalon varusmiestoimikunta

Meidän tehtävämme on taata jokaiselle Niinisalon varuskunnan varusmiehelle paras mahdollinen asepalvelus, johon kuuluu niin arki kuin vapaa-aikakin.

Varusmiestoimikunta on lakisääteinen varusmiesten palveluolosuhteita parantava toimielin. Toimimme suoraan komentajan alaisuudessa. Olemme velvollisia ilmoittamaan varuskunnan mahdollisista epäkohdista perusyksiköiden päälliköille sekä aina Porin prikaatin esikuntaan.

Olemme vaitiolovelvollisia muiden ryhmänjohtajien tavoin, joten meidän ovemme ovat aina auki vapaata keskustelua varten, mikä mahdollistaa meidän toimimisen linkkinä Porin prikaatin varusmiesten sekä henkilökunnan välillä.

Varusmiestoimikunnan toimisto sijaitsee C-lamellin rappukäytävässä toisessa kerroksessa.

Toimihenkilöt

VMTK:n puheenjohtaja: alikersantti Paavo Hyörinen

Työ-, opinto- ja sosiaaliasiamies (TOS-asiamies) / sihteeri: jääkäri Nico Nemlander

Varusmiesten liikuntakerhotoiminnan koordinaattori: tykkimies Antti Järviniemi

Lisäksi multimediavarusmiehet: jääkäri Aleksis Riehakainen ja jääkäri Oskari Helin

Lisäksi Niinisalossa on myös multimediavarusmiestä, jotka toimivat myös SOME-agentteina ja ylläpitävät jokaiselle saapumiserälle omaa Facebook-ryhmää, jossa julkaistaan tärkeää, hyödyllistä ja viihteellistä sisältöä varusmiespalvelukseen liittyen. Ryhmien nimet ovat muotoa "PORPR 1/19". Saapumiserän 1/19 Facebook-ryhmän löydät nimellä "PORPR 1/19 Niinisalo" – liity ryhmään! Pysyt hyvin ajan tasalla, kun seuraat tällä sivulla olevaa kalenteriamme: siihen päivitetään muun muassa toteutuneet lomakyydit, liikuntakerhojen ajankohdat ja muut tapahtumat.

Ilmoittautuminen lomakuljetuksiin TÄSTÄ!

Tapahtumat