Hyppää sisältöön
Osiot
Valikko

Karjalan prikaati

Varusmiestoimikunta, tuttavallisemmin VMTK, toimii linkkinä varusmiesten ja henkilökunnan välillä, ohjaa varusmiespalvelukseen liittyvissä asioissa sekä pyrkii edistämään varusmiesten palvelusmotivaatiota ja -viihtyvyyttä.

Varusmiestoimikunta koostuu neljästä kokopäivätoimisesta toimihenkilöstä; puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja some-agentti. Heidät valitaan puolivuosittain 347 vrk palvelevista varusmiehistä.

Ajankohtaista tietoa löytää Facebookista. Varusmiestoimikunnan some-agentti ylläpitää saapumiserälle erillistä Facebook -ryhmää, joka mahdollistaa saapumiserän keskinäisen tutustumisen ja tarjoaa tietoa meneillään olevista tapahtumista ja kursseista. Ryhmässä voi myös keskustella avoimesti tai yksityisesti mieltä askarruttavista asioista.

Karjalan prikaatin varusmiestoimikunnan toimisto ja muun muassa nettiluokka ja kerhohuone sijaitsevat Sotilaskotirakennuksen kolmannessa kerroksessa.

Lomakuljetukset

Varusmiestoimikunta järjestää lomakuljetusasioita, joista aikataulut ja reitit löytyvät oheisesta tapahtumakalenterista. Perjantaisin Vekaranjärven bussikentältä lähtee noin kolmekymmentä lomabussia eri puolille Suomea esimerkiksi Helsinkiin, Lahteen, Imatralle ja Jyväskylään.