Virtuaalikoulutushenkilö

Toimit joukko-osastosi virtuaalikoulutustukihenkilönä, joka vastaa virtuaalikoulutusympäristöjen (VKY) ylläpidosta ja kehittämisestä. Päätehtävänä on järjestelmän apukouluttajana toimiminen. Toisena tehtävänä on tuottaa karttoja ja mallinnuksia VBS3 -ohjelmaan. Myös Steel Beasts PRO -ohjelmisto on käytössä Leopard 2 koulutusta antavissa joukko-osastoissa.

Tehtävään haetaan ohjelmoijia ja 3D -mallintajia tai niiden yhdistelmää, jotka tuottavat apukouluttajana toimimisen ohessa VBS3:een karttoja ja mallinuksia, joita ovat erilaiset aseet, ajoneuvot ja objektit. ARMA ja Steel Beasts PE -osaaminen katsotaan eduksi mm. tehtävien (skenaarioiden) rakentamisessa.

Vaatimukset

Tukihenkilöltä vaaditaan monipuolinen PC-osaaminen. Ohjelmoijilta edellytetään koodaamisosaamista joistain yleisimmistä ohjelmointikielistä. VBS:ssa käytetään SQF-kieltä. 3D-mallintajalta Blender tai 3DS MAX osaamista. Myös Photoshop CC - ja Quixel SUITE 2.0 osaaminen katsotaan eduksi. Hakemuksessa on suositeltavaa olla linkkejä tai liitteitä tehdyistä töistä.

Lisätietoja

Insinöörimajuri Lasse Lahdenmaa

[email protected]

Puolustusvoimien puhelinvaihde, 0299 800

Jokaisessa varusmiehiä kouluttavassa varuskunnassa on tehtäviä 1-3. PSPR:ssa, jossa toimii valtakunnallinen keskus, toimii 4-10 varusmiestä. Tehtävää ohjaa joukko-osaston henkilökuntaan kuuluva pääkäyttäjä.


Saapumiserä Tammikuu, Heinäkuu
Palveluksen kesto 255,347 päivää
Joukko-osasto Ilmavoimat, Maavoimat, Merivoimat
Paikkakunnat Dragsvik, Raasepori, Hamina, Huovinrinne, Säkylä, Kajaani, Kouvola, Utti, Kouvola, Vekaranjärvi, Lappeenranta, Niinisalo, Kankaanpää, Pansio, Turku, Parolannummi, Hattula, Pirkkala, Tampere, Riihimäki, Rovaniemi, Santahamina, Helsinki, Sodankylä, Tikkakoski, Jyväskylä, Upinniemi, Kirkkonummi, Joensuu, Karkialampi, Mikkeli, Lakiala, Ylöjärvi

Tehtävään on haettava erikseen. Hakusivulle