Tervetuloa tutustumaan Parolannummen liikuntapuistoon!

Panssariprikaati 19.11.2018 17.27
Tiedote

Joko olet tutustunut Parolannummen varuskunnan kupeessa sijaitsevaan liikuntapuistoon? Nyt kannattaa tulla tutustumaan, sillä liikuntapuiston tarjonta laajenee entisestään.

Torstaina, 22.11.2018  kello 14 Panssariprikaatin komentaja eversti Kari Nisula sekä Hattulan kunnanjohtaja Katariina Koivisto avaavat uudet kuntoportaat niin varuskunnan kuin kuntalaistenkin käyttöön.


Tule sinäkin - olet lämpimästi tervetullut!


Mitä liikuntapuisto sitten tarjoaa kuntalaisille?


Liikuntapuistossa on kaksi kuntorataa kesä- ja talvikäyttöön - kuntoradat ovat 3,0 km ja 4,3 km pitkiä. Valaistut radat ovat käytössä sekä kesäkaudella että talvella. Kesäkaudella radoilla on mahdollista liikkua sekä jalan että pyörällä.Talvella mäkinen maasto ja valaistut ladut tarjoavat loistavat olosuhteet vaativammallekin hiihtäjälle.
Alueella liikkuminen on sallittua mutta laukausmeluun on ajoittain hyvä varautua - onhan kyseessä Puolustusvoimien harjoitusalue.

Myös seudun Frisbeegolfaajille alue on tuttu ja tarjoaa 12 erilaista väylää.

Torstaina, 22.11. käyttöön avattavilla kuntoportailla on korkeuseroa 28 metriä ja askelmia 229 kappaletta.
Keväällä 2019 alue täydentyy opastauluilla, jotka antavat käytännön esimerkkejä ja harjoitusohjeita kuntoportaiden tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Autolla alueelle saapuminen on helppoa, sillä päällystetty parkkipaikka sijaitsee heti Parolannummentien Cooper-radan vieressä - tästä on helppo siirtyä niin kuntoradalle kuin kuntoportaisiin.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! 

Joukko-osasto Muut tapahtumat Parolannummi, Hattula