Kutsu Puolustusvoimien Kansainvälisen Keskuksen opettajapoolin rekrytointitilaisuuteen

Puolustusvoimien kansainvälinen keskus FINCENT 13.10.2016 14.20
Tiedote

Puolustusvoimien Kansainvälinen Keskus järjestää rekrytointi- ja tiedotustilaisuuden opettajapooliin liittyen 21.10. Santahaminassa klo 09.30 - 14.30. Osallistujille tarjotaan lounas ja kahvit.

Opettajapoolin henkilöstö toimii kotimaassa ja ulkomailla järjestettävillä kursseilla kouluttajan tehtävissä palkkioperusteisesti. Rekrytointiperusteina ovat kansainvälinen kokemus, pedagoginen osaaminen, sujuva kielitaito ja substanssiosaaminen kurssin aiheisiin liittyen. Valinnat toteutetaan CV:n ja haastattelun perusteella. Rekrytointitilaisuuteen osallistuminen ei takaa tehtävää tulevilla kursseilla, vaan nimeäminen tapahtuu joulukuussa järjestettävässä pooliopettajien kokouksessa.

Suomessa järjestettävistä kursseista löydät lisätietoa täältä.

Pääosa ulkomaisista kursseista (vuoden 2016 tarjonta) löytyy täältä.

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisista opetustehtävissä ammattitaitoisessa joukossa, ilmoittaudu tilaisuuteen osoitteessa: https://www.lyyti.in/PVKVKn_opettajapoolin_rekrytointitilaisuus_2352

Huom! Ilmoittautumislomakkeeseen liitetään ansioluettelo / CV.

Mikäli olet kiinnostunut, mutta et pääse paikalle, voit ilmaista halukkuutesi ja jättää CV:n yllä olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet saapumisesta Santahaminaan ja päivän kulusta 18.10 mennessä.

Majuri Eero Oijala
Kurssiosaston johtaja
Puolustusvoimien Kansainvälinen Keskus
[email protected] / 0299 540 307