Kutsu Puolustusvoimien kansainvälisen keskuksen kouluttajapoolin rekrytointitilaisuuteen

Puolustusvoimien kansainvälinen keskus FINCENT 6.5.2019 16.58
Tiedote

Onko sinulla kokemusta rauhanturvaamisesta ja haluaisit kouluttaa siviili-, poliisi- ja sotilastoimialan asiantuntijoita kriisialueiden kansainvälisiin tehtäviin?

Puolustusvoimien kansainvälinen keskus FINCENT järjestää rekrytointi- ja tiedotustilaisuuden tiistaina 18.6.2019 klo 12.00 – 19.00 Santahaminassa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita siviilit, poliisit ja sotilaat, jotka ovat kiinnostuneita kouluttajatehtävistämme.

Kouluttajapoolimme henkilöstö toimii kotimaassa ja ulkomailla järjestettävillä keski- ja ylemmän asiantuntijatason kursseilla kouluttajina. Rekrytoimme kansainvälisesti kokeneita, pedagogisesti osaavia, sujuvasti englantia puhuvia, oman toimialansa vahvoja osaajia. Valinnat toteutetaan CV:n ja haastattelun perusteella.

Rekrytointitilaisuuteen osallistuminen antaa mahdollisuuden päästä opettajapooliin, josta valitaan opettajia tuleville kursseillemme. Kouluttajatehtävistä maksamme palkkion. Edellytämme kokemusta rauhanturvatehtävästä.

Mikäli olet kiinnostunut, ilmoittaudu tilaisuuteen osoitteessa: https://www.lyyti.in/2019poolirekry

Ilmoittautumisaikaa on 29.5.2019 asti.

Huom! Ilmoittautumislomakkeeseen liitetään englanninkielinen ansioluettelo/CV.

Mikäli olet kiinnostunut, mutta et pääse paikalle, voit ilmaista halukkuutesi ja jättää CV:n yllä olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Lähetämme tilaisuuteen hyväksytyille tarkemmat ohjeet saapumisesta Santahaminaan ja päivän kulusta 6.6.2019 mennessä.

Lisätietoja tapahtumasta antaa kurssisektorin johtaja, majuri Niklas Nyholm ([email protected] / puhelin 0299 540 405)