Hyppää sisältöön

MILjazz 2023 Turku

Perjantai 16.6.2023 klo 14.00 –  21.00

Puolustusvoimien kesäkiertue palaa juurilleen ja on jälleen MILjazz muutaman vuoden tauon jälkeen. Turussa tapahtuma järjestetään 16.6. Ilmavoimien big band, soullaulaja Sami Saari ja Varusmiessoittokunnan showband viihdyttävät maksuttomassa ja kaikille avoimessa konsertissa klo 18-21.

Ennen konserttia on mahdollisuus tutustua Puolustusvoimien toimintaan kalustonäyttelyssä ja esittelypisteillä. Konsertti ja kalustonäyttely järjestetään osoitteessa Linnankatu 72. Lisäksi Merivoimien aluksia kiinnittyy Aurajoen rantaan Läntisen Rantakadun puolelle, Forum Marinumin ja Varvintorin väliselle alueelle. Aluksiin on mahdollista tutustua klo 14.00–16.30. Muilta osin kalustonäyttely jatkuu klo 17.30 asti.

Kalustonäyttelyssä pääset tutustumaan monipuolisesti Puolustusvoimien kalustoon, kuten nykyiseen taistelijan varustukseen. Merivoimien kalustoa edustaa muun muassa Hamina-luokan ohjusvene ja Maavoimia XA-360 -panssariajoneuvo sekä RG-partioajoneuvo. 

Kalustonäyttelyn yhteydessä on mahdollisuus myös tutustua Puolustusvoimiin työnantajana ja kuulla esimerkiksi kriisinhallintatehtävistä ja palveluksesta Suomen kansainvälisessä valmiusjoukossa. 

Sotilaskodin myyntipiste palvelee koko tapahtuman ajan. Maista esimerkiksi maankuuluja munkkeja. 

Konsertin aikataulu:
•    klo 18.00 Ilta käyntiin, Ilmavoimien Big Band 
•    klo 19.00 Ilmavoimien Big Band solistinaan Sami Saari
•    klo 20.15. Varusmiessoittokunnan Show Band
•    n. klo 21 Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikan sijainti Google Mapsissa. Yleisöä kehotetaan suosimaan saapumisessa kävelyä, pyöräilyä tai julkisia kulkuneuvoja. Forum Marinumin parkkipaikat eivät ole käytössä tapahtuma-aikana. Omia autoja on mahdollista pysäköidä kadunvarsiparkkiin, Harppuunakorttelin parkkitaloon tai Turun sataman pysäköintiin.

Tapahtumaan on vapaa pääsy – lämpimästi tervetuloa!

Kohderyhmät: media, kansalaiset


´