Hyppää sisältöön

KasarmiLive - Varusmiessoittokunnan livestream-konsertti 17.6.

Keskiviikko 17.6.2020 klo 18.00 –  19.15

KasarmiLive - Varusmiessoittokunnan livestream-konsertti 17.6.

Varusmiessoittokunta lähettää suorana yleisölleen YouTuben välityksellä itse suunnittelemansa ja toteuttamansa korkeatasoisen ja ilmaisen livekonsertin keskiviikkona 17. kesäkuuta klo 18.00 Hattulasta Parolannummelta. Tuleva keikka on varusmiehille yksi 30-vuotisjuhlavuoden suurimmista kohokohdista. Konsertin ohjelma tuo esille Varusmiessoittokunnan monipuolista osaamista viihdemusiikista ja tapahtumatuotannosta kuviomarssiin.

Liity mukaan ensimmäiseen Varusmiessoittokunnan livekonserttiin!

Kuluneena keväänä Varusmiessoittokunnan konsertteihin suunniteltu sisältö on siirretty nettiin. 

Viime kuukausina tuotetut KASARMIstudio-videot ovat saaneet kymmeniä tuhansia katselukertoja, ja KASARMIlive on tästä ideasta jalostettu versio. Streamatun konsertin arvioitu kesto on reilun tunnin, ja se on koko kansan ulottuvilla ilmaiseksi Youtubessa.

"Tuleva festarimainen keikka on yksi tämän vuoden suurimmista ja lähtölaukaus juhannuksen vietolle. Odotan innolla, mitä saamme aikaan - tämänlaista emme ole tehneet aikaisemmin", toteaa Varusmiessoittokunnan päällikkökapellimestari musiikkikapteeni Ville Paakkunainen.

Konsertti kuvataan ja lähetetään livenä Panssariprikaatista. Ohjelmistossa on luvassa viihdyttävää ja räväkkää musiikkia, jota tarjoilevat Varusmiessoittokunnan Showband ja Viihdeorkesteri. Lisäksi lähetyksen aikana nähdään kuviomarssia.

Línkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/573862886867869/

Linkki Youtubeen: https://youtu.be/yrOWZ-PQ33I

Varusmiessoittokunnassa tapahtuu!
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
Instagramissa @varusmiessoittokunta
Facebookissa @varusmiessoittokunta
Twitterissä @pvvmsk

Kohderyhmät: kansalaiset