Puolustusvoimien kesäkiertue 2019 Tampereella

Torstai 6.6.2019 klo 16.00

Puolustusvoimien kesäkiertue 2019 Tampereella

Puolustusvoimien kesäkiertue saapuu Tampereelle torstaina 6.6.2019. Tapahtumapäivän ohjelmassa on Puolustusvoimien toiminnan ja kaluston esittelyä Keskustorilla sekä sotilasorkestereiden konsertti Laikunlavalla.

Keskustorilla yleisö pääsee klo 16.00 lähtien tutustumaan Puolustusvoimien kalustoon ja toimintaan, mm. nykyaikaiseen varusmiespalvelukseen ja naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen. Tarjolla on hernekeittoateria 2000 ensimmäiselle kävijälle. Palan painikkeeksi voi nauttia sotilaskotiauton myymät kahvit kenttäkeittiössä paistetun tuoreen munkin kera.

Kalustoesittelyn päätteeksi klo 18.00 nähdään Hornet-monitoimihävittäjän ylilento. Sen myötä tapahtumapäivä jatkuu Laikunlavalla sotilasorkestereiden ja huippusolistien konsertilla. Ilmavoimien Big Band saa solistikseen Osmo Ikosen ja Kaartin Combon kanssa svengaa Heini Ikonen. Konsertti huipentuu ikäluokkansa parhaista live-esiintyjistä kootun Varusmiessoittokunnan Show Bandin musiikilliseen ilotulitukseen. Sotilaskodin myyntipiste palvelee myös konserttialueella.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Koko kiertueen tiedot
puolustusvoimat.fi/kesakiertue

Kohderyhmät: kansalaiset