Hyppää sisältöön

 

Puolustusvoimien kesäkiertue 2022

Puolustusvoimien kesäkiertue kutsuu sinut viihtymään – seuraavan kerran vuonna 2022!

Kesäkuussa yhteensä kahdellatoista paikkakunnalla järjestettävissä ulkoilmatapahtumissa on jokaiselle jotakin, aina bluesista poppiin ja rockista souliin. Ilmavoimien Big Band soittaa klo 18 alkaen illan ensisoinnut solistinaan Heikki Silvennoinen. Silvennoinen tunnetaan merkittävästä blueskitaristin- ja laulajanurastaan useissa eri yhtyeissä aina 70-luvulta lähtien, sekä roolistaan 90-luvun suursuosion saavuttaneessa Kummeli-sarjassa.

Ilta jatkuu ammattisoittokunnan ja Souls of Women -trion setillä. Emilia Vihannon, Iina Mutikaisen ja Klaara Koivusen kokoonpano tuo lavalle soul-musiikin helmiä mm. Whitney Houstonilta ja The Weather Girlsilta.

Illan musiikkiosuuden päättää Varusmiessoittokunnan Show Band. Varusmiesten tähdittämän noin 20-henkisen bilebändin bravuurina on niin klassisen rockin klassikot ja menevät funkit, kuin myös nykypäivän tunnetuimmat pop- ja rap-hitit.

Tapahtumissa pääset lisäksi tutustumaan mm. nykyaikaiseen varusmiespalvelukseen ja naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen sekä paikallisten joukko-osastojen järjestämiin kalustonäyttelyihin ja toimintanäytöksiin.

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

  • Klo 18 Ilmavoimien Big Band soittaa illan ensisoinnut solistinaan Heikki Silvennoinen. 
  • Klo 19 Ilta jatkuu ammattisoittokunnan ja Souls of Women -trion setillä. 
  • Klo 20 Illan musiikkiosuuden päättää Varusmiessoittokunnan Show Band.

Kiertueajat ja -paikkakunnat

Ke 1.6. Tampere
To 2.6. Turku
Pe 3.6. Lahti
La 4.6. Helsinki

Ti 7.6. Joensuu
Ke 8.6. Kuopio
Pe 10.6. Kouvola
La 11.6. Lappeenranta 

Ti 14.6. Kokkola 
Ke 15.6. Oulu
Pe 17.6. Rovaniemi
La 18.6. Kajaani

Lisätietoja tapahtumasta ja sotilasmusiikin konserteista löydät konserttikalenterista osoitteesta https://konserttikalenteri.puolustusvoimat.fi/puolustusvoimien-kesakiertue/.