Radio Kipinä

Puolustusvoimien sotaharjoitusradio Radio Kipinä, valtaa ääniaallot hyvällä musiikilla, ilmavalvontaselosteilla ja innostavalla ohjelmalla suurimmissa sotaharjoituksissa.

Radio Kipinä käsittelee maanpuolustusta, asevelvollisuutta, puolustusvoimien tehtävää ja tilannetta uudistusten jälkeen. Lisäksi ruoditaan muita turvallisuuteen liittyviä asioita. Mukana on viihdyttäviä elementtejä ja oivaa musiikkia. Ohjelmisto kattaa haastatteluja, pohdintaa ja informaatiota.

Radio Kipinä tiedottaa ja viihdyttää harjoitusjoukkoja, kotijoukkoja ja koko siviiliväestöä netissä, Radiot.fi -palvelussa ja FM-taajuuksilla. Taajuudet voivat vaihdella harjoituksittain.

Radio Kipinä toimii harjoituksien aikana reserviläisvoimin, ja tuttujen äänten lisäksi radiossa kuullaan myös uusia ääniä. Musiikkitarjonta lupaa olla laajin koko radiokentällä.

Radio Kipinän harjoitusarjen päätehtäviin kuuluu myös ilmavalvontaselosteiden välittäminen.

Podcastit

Radio Kipinä tuottaa myös puolustusvoimien podcast-lähetyksiä. Podcasteissa esiintyvät puolustusvoimien eri alojen parhaat asiantuntijat. Aiheet käsittelevät muun muassa tekniikkaa, sotataitoa, puolustusjärjestelmää ja puolustuksen periaatteita.