FI SV

Eversti Rauhala Reserviupseerikoulun johtajaksi

Pääesikunta 19.1.2017 10.00
Tiedote

Puolustusvoimain komentaja on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin 1. helmikuuta 2017 lukien. Eversti Jouko Rauhala on määrätty Reserviupseerikoulun johtajaksi Maasotakouluun ja eversti Markku Hutka Maanpuolustuskorkeakoulun vararehtoriksi.

Eversti Rauhala palvelee tällä hetkellä pioneeritarkastajana suunnitteluosastolla Maavoimien esikunnassa. Hän on aiemmin palvellut muun muassa YK:n sotilastarkkailijana (DCMO) Intian ja Pakistanin rajalla, Pioneerirykmentin komentajana sekä operatiivisen osaston päällikkönä Kymen Sotilasläänin esikunnassa. Hän suoritti yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 1998 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2014.

Eversti Hutka palvelee tällä hetkellä Reserviupseerikoulun johtajana. Hän on aiemmin palvellut muun muassa osastopäällikkönä Maavoimien esikunnassa, aluetoimiston päällikkönä, osastopäällikkönä (Head of Section) kriisinhallintojoukossa Kosovossa sekä apulaisosastopäällikkönä Itä-Suomen Sotilasläänin esikunnassa. Hän suoritti yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 1998 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2013

Lisäksi puolustusvoimain komentaja on määrännyt seuraavat upseerit uusiin tehtäviin:

Everstiluutnantti Jyrki Kaisanlahti on määrätty apulaiskomentajaksi Kaartin jääkärirykmenttiin. Hän palvelee tällä hetkellä sektorinjohtajana suunnitteluosastolla Maavoimien esikunnassa.

Everstiluutnantti Oula Asteljoki on määrätty maavoimien komentajan edustajaksi suunnitteluosaston strategisen suunnittelun sektorille Pääesikuntaan. Hän palvelee tällä hetkellä sektorinjohtajana suunnitteluosastolla Maavoimien esikunnassa.

Everstiluutnantti Esa Hyytiäinen on määrätty Maasotakoulun esikuntapäälliköksi. Hän palvelee tällä hetkellä Kaakkois-Suomen aluetoimiston päällikkönä Karjalan prikaatissa.

Everstiluutnantti Saku Muona on määrätty Kaakkois-Suomen aluetoimiston päälliköksi Karjalan prikaatiin. Hän palvelee tällä hetkellä Maasotakoulun koulutuskeskuksen johtajana.

Everstiluutnantti Antti Pajari on määrätty Maavoimien tutkimuskeskuksen johtajaksi Maasotakouluun. Hän palvelee tällä hetkellä erikoistutkijana doktriiniosastolla Puolustusvoimien tutkimuslaitoksella.

Komentaja Jukka Hollström on määrätty kurssiosaston johtajaksi Puolustusvoimien kansainväliseen keskukseen Maanpuolustuskorkeakouluun.