Haku sotilaallisen kriisinhallinan valmiusosastoon käynnissä

Porin prikaati 9.7.2019 16.28
Tiedote

Oletko kiinnostunut sotilaalliseen kriisinhallinnan valmiusosastoon hakeutumisesta? Suomi osallistuu EUBG20-valmiusosastoon vuonna 2020. Haemme joukkoon esimerkiksi tiedustelijoita, vaunukuljettajia, moottoripyörätiedustelijoita, tulenjohtokoulutettuja, viestimiehiä ja minilennokkikoulutuksen saaneita reserviläisiä. Hae mukaan!

EUBG20 taisteluosastoon hakeudutaan jättämällä hakemus sotilaallisen kriisinhallinnan valmiusosastoon.
Hakemus on samansisältöinen kuin hakeuduttaessa sotilaallisen kriisinhallinnan toimintavalmiuteen, mutta nyt hakulomakkeesta valitaan kohta "Haen suomalaisen sotilaallisen kriisinhallinnan valmiusosastoon".

Jos olet hakeutunut sotilaallisen kriisinhallinnan toimintavalmiuteen tai jo olet sotilaallisen kriisinhallinnan toimintavalmiudessa, tulee sinun silti toimittaa liitteenä oleva hakemus valmiusosastoon sekä lisätä siihen kaikki pyydetyt liitteet (alla):

  • suomenkielinen ansioluettelo (CV)
  • ajokorttikopio
  • tärkeimpien opinto- ja työtodistusten jäljennökset

Hakijalle on eduksi opetushallituksen yleisen kielitutkinnon suorittaminen (englanti).

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määritellään elokuussa 2019.

Koulutus järjestetään Porin prikaatissa 1.1.-30.6.2020 välisenä aikana ja valmiusvaihe on 1.7.-31.12.2020.

Hakukäsittelijämme opastaa sinua tarvittaessa hakeutumiseen liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse. Kysymykset voit lähettää osoitteeseen [email protected].

Hakemus tulee toimittaa Porin prikaatiin 15.8.2019 mennessä.

 

Tilannepäivitys 15.10.2019

EUBG20 tehtävävalinnat ovat olleet käynnissä alkusyksyn aikana. Valintatilaisuuteen ja koulutukseen suunniteltuja henkilöitä on lähestytty henkilökohtaisesti sähköpostitse tehtävätarjouksilla. Tehtävätarjoukseen myöntävästi vastanneille on lähetetty postitse kirjallinen käskykirje valintatilaisuuteen saapumisesta.

Valinnat jatkuvat edelleen yksittäisten tehtävien osalta vuoden 2019 loppuun saakka.